Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Vršovická, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena1 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zajímavě zrekonstruovaný byt v širším centru Prahy na rozhranní Vinohrad, (orientace jihozápad do vnitrobloku). Prostor je ve stylu openspace (americké bydlení) a jeho velikost odpovídá běžným 2kk. prostorům. Výborné spojení MHD do všech směrů. V okolí je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, restaurace, banky, nádraží – Nákupní centrum Eden (3min). Prostor je v současné době vedený jako nebytový prostor (možno využít i jako kancelář či provozovnu a odepisovat z daní). Vybavení: Nová koupelna se sprchovým koutem - (Italská keramika), nová kuchyňská linka (IKEA), plovoucí podlaha. Byt má nainstalovány měřiče teplé, studené vody a tepla. Bezpečnost je zaručena čipovým systémem otevírání vchodových dveří. V domě vysokorychlostní internet UPC - 100MBit a kabelová televize. Financování koupě klasickou hypotékou mám připravené včetně odhadu. Tramvajová a autobusová zastávka Koh-i-Noor před domem, tramvaje 4, 6, 7, 22, 24, 55, 57, 59 autobusy 101, 106, 124, 139. Možnost parkování ve společných garážích přímo pod domem.

We would like to offer an apartment near the center of Prague in Vinohrady interface. There are all amenities - restaurants, cafes, Eden Shopping Centre, Tesco Express across the street, municipality Prague 10 Parking in garages directly below the house. The area is currently administered as commercial space (can also be used as an office or place of business). Equipment: new kitchen. The apartment has a meter installed for hot and cold water and heating. Security is guaranteed chip system opening the front door. MHD - tram stop Koh-i-Noor, trams 4, 6, 7, 22, 24, 55, 57, 59 buses 101, 106, 124, 139

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194361
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.