Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 105 m² bez realitkyFranty Kocourka, Praha - Smíchov

Franty Kocourka, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby835 Kč


Pronajmu krásně prosluněný prostorný byt 4+1 ( 105 m2 ) v klidné části v Praze 5-Smíchov v přízemí v Rodinném domě s cca 800 m2 velkou ZAHRADOU kolem domu. Cena dle domluvy a za PÍSEMNĚ závazných PODMÍNEK již od 13.000,-Kč. Více INFO o toto bytě + podrobnější PODMÍNKY pronájmu na http://pronajmu.4plus1.sweb.cz/info.html Dům je opravdu v KLIDNÉ ulici v klidné části v Praze 5-Smíchov s KRÁSNÝM VÝHLEDEM na PRAHU. Jedná se o 4 velké NEPRŮCHOZÍ pokoje + další místnosti. Celkem 12místností včetně samostatného WC a prosklené Lodžie v tomto suchém a nepodmáčeném bytě. Cena dle domluvy a ZA PÍSEMNĚ ZÁVAZNÝCH PODMÍNEK již od 13.000,-Kč. VÍCE INFO O TOMTO BYTĚ + PODROBNĚJŠÍ PODMÍNKY PRONÁJMU na http://pronajmu.4plus1.sweb.cz/info.html Stačí zaplatit V HOTOVOSTI alespoň 50% VRATNÉ VYÚČTOVATELNÉ kauce ve výši 25.000,-Kč. Cena měsíčního NÁJMU je možná pouho pouhých 13.000,-Kč + záloha na vodu a poplatek za popelnici. Po předem domluvě se mnou je MOŽNÉ používat i cca 800m2 velkou ZAHRADU. Osobní prohlídka BYTU je MOŽNÁ v odpoledních hodinách ale až po PŘEDEM nějakém to "představení sebe a svých spolubydlících" mi v odpovědi. K dispozici vám je i terasa pro vaše Grilování nebo opalování se a jiné relaxování :o) ( jen 8 schodů od nabízeného bytu ). Dům je v opravdu KLIDNÉ ulici v klidné části v Praze 5-Smíchov s krásným VÝHLEDEM na Prahu, perfektní DOPRAVNÍ DOSTUPNOSTÍ a s bezproblémovým PARKOVÁNÍM přímo PŘED DOMEM. Dům je jen 4 minuty AUTOBUSEM 231 na METRO B - ANDĚL, jezdí zde také TRAM 7, NOČNÍ AUTOBUS č 508. Byt je NEJLÉPE VHODNÝ pro RODILÉ ČECHY s rodinou a S DĚTMI. Byt rohodně NENÍ nabízen jako "UBYTOVNA" pro stavební DĚLNÍKY nebo jiné doslova "SPEKULANTY" s DRUHOTNÝM PODNÁJMEM bez předem písemného souhlasu MAJITELE BYTU.

KONTAKT na mně NAJDETE na mnou vytvořené WWW stránce.

Rent a beautifully sunny spacious apartment 4 +1 (105 m2) in a quiet part of Prague 5-Smichov ground floor in a family house with approximately 800 m2 large garden around the house. Price according to a written agreement and binding conditions from 13.000,-CZK. More info about this apartment rental + more on CONDITIONS http://pronajmu.4plus1.sweb.cz/info.html house is really in a quiet street in a quiet part of Prague 5-Smichov with a beautiful view of Prague. These are 4 large separate rooms + extra room. Total 12místností including separate toilet and a glassed-in balcony in this nepodmáčeném dry and flat. Price according to a written agreement and binding conditions from 13.000,-CZK.MORE INFO ABOUT THIS FLAT RENT CONDITIONS DETAILED + http://pronajmu.4plus1.sweb.cz/info.html enough to pay in cash at least 50% RETURN chargeable to deposit in the amount of 25.000,-CZK + to make at home but really just a SMALL minor modifications (NOT THE RENOVATION!) and the base rent 18.000, -CZK price is reduced to a mere month's rent only 13.000,-CZK. After a pre-arranged with me you can still use about 800 square meters large garden. Personal tour There is a possibility in the afternoon, but after some ADVANCE to "show myself and my roommates' in my reply.There is a terrace you for your BBQ or sunbathing, and other relaxing: o) (just 8 steps from the apartment offered). The house is in a really quiet street in a quiet part of Prague 5-Smichov with a beautiful view of Prague, excellent transport accessibility and trouble-free parking directly in front. The house is only 4 minutes by bus 231 to Metro B - AngelTRAM also run 7, the 508th night bus No The apartment is best suited for native Czech with family and with children. Apartment rohodně NOT offered as a "HOSTEL" for construction workers or other literally "speculators" with a secondary lodgings without prior written consent of landlord.

CONTACT FIND me on the Web page created by me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194732
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.