Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Ruská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena5 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt v osobním vlastnictví, 3kk po kompletní rekonstrukci z roku 2011. Výměra 85 m2 ve 2. patře cihlového činžovního domu z 30. let na rozhraní Vinohrad a Vršovic nedaleko Havlíčkových sadů, Flory či nám. Míru. Dům (SVJ) má novou střechu, stoupačky, okna v celém domě nová, špaletová. Letos proběhne rekonstrukce chodby, k dispozici zahrádka ve dvoře, k bytu náleží sklepní kóje. Byt je dobře prosvětlen, výhled z ložnic do vnitrobloku, z obýváku s kuchyňským koutem a jídelnou do ulice, stromů a zahrad činžovních vil. Nová dřevěná podlaha (trojvrstvý přírodní dub, matný olej), v celém bytě nová dřevěná okna (replika původních). Nové veškeré rozvody, vlastní vodoměr, plynové topení (turbo kotel Vaillant). Dveře a zárubně v atypickém rozměru na míru (matný lak a sklo, nerez kování), skříň v chodbě, vestavná šatna v ložnici i v dětském pokoji. Kuchyň na míru, zakázková výroba v provedení bílý lak, vysoký lesk, nerez kování, spotřebiče Siemens (pračka, sporák, komb chladnička/mrazák, myčka nádobí, truba/mikrovlná trouba). Digestoř, baterie a granitový dřez vše od Franke, obklad kalené sklo. Koupelna nová, značkové obklady a dubový nábytek na míru, zařízení Laufen, La Torre. RK prosím nevolat.

Nice apartment 3kk (2 bedrooms, openspace living with kitchen and dining area) 85 sqm after a complete recunstruction situated on second floor of apartment building from 30’s on the Vinohrady/Vršovice border. Privately owned. Walking distance to Havlíčkovy Sady park, nám Míru or Flora. New gas heating, custom made interior doors matt lacquered wood and glass, new wooden oak floors in matt oil finish, new wooden windows. Both bedrooms with a view to a courtyard, view from the living room/kitchen onto a road with trees and villas. Modern, custom made kitchen in white high gloss lacquered finish with build-in appliances from Siemens and Franke (incl. washing machine), build-ins in the hallway and in both bedrooms. Bathroom new with custom made furniture and quality fittings (Laufen, La Torre). UPC TV/Internet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194740
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.