Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 340 m² bez realitkyMořice - Mořice, Olomoucký kraj

Mořice - Mořice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronájem historické budovy – zámek-sýpka vhodné k bydlení a ke komerčnímu využití v obci Mořice u Prostějova, která se nachází u sjezdu z dálnice D1 směr Kroměříž. Dostupnost z Brna je 30 min autem, z Vyškova, Kroměříže či Prostějova cca 10 min. autem.

Tento objekt míval v minulosti spoustu využití a jeho vznik sahá do konce 13. století. Nabízíme k pronájmu první nadzemní podlaží o velikosti zastavěné plochy 414 m2, užitná plocha 340 m2. Patro se skládá z koupelny, ložnice, kuchyně, obývacího pokoje, pracovny a chodby vč.

nových schodů. Patro je po kompletní rekonstrukci vč. výměn oken, elektrického vedení, podlah, nové omítky, odpady atd. V celém patře je možnost síťového internetového připojení, vlastní tří družicový satelit.

Možnost vytápění: elektrické, plynem /na požádání klienta/, palivem. Možnost vytápění kachlovými kamny v prostoru obývacího pokoje o velikosti cca 160 m2.

Parkování před objektem. V areálu je možnost pronájmu také hal - nevytápěných skladovacích nebo možnost pronájmu i přízemního podlaží vhodné jako prodejna, reprezentativní prostory.

Při dlouhodobém pronájmu bytového patra vč. přilehlých prostor /skladových či přízemních prostor/ je cena určená k jednání. Ze zadní strany areálu je nájezdová váha, vjezd pro kamiony.

Před pronájmem bude dokončena také nová fasáda z boční strany zámku.

Objekt skýtá veliké množství možností, jak ho využít. Nutno vidět.

Rent a historic building - castle-granary suitable for housing and commercial uses in a village near Prostějov, located at the exit of the highway D1 direction Kromeriz. Availability of Brno is 30 minutes by car from Vyškov Prostějov Kromeriz or 10 minutes. car.

This building used to have in the past a lot of use and its origin dates back to late 13th century. We rent the first floor the size of built-up area 414 m2, 340 m2 floor area. Floor consists of bathroom, bedroom, kitchen, living room, den and hallways incl.

new stairs. Floor has been completely renovated incl. replacement of windows, wiring, floors, new plaster, waste, etc. The entire floor is the ability to network internet connection, own three satellite TV.

The possibility of heating: electric, gas / on request of the client /, fuel. The possibility of heating tiled stove in the living room of approx 160 m2.

Parking in front of the object. There is also the possibility of renting halls - unheated storage or the ability to hire and ground floor shop as a suitable, representative areas.

For long-term rental housing, including floors. adjacent space / ground floor or warehouse space / price is intended to act. From the back of the complex is inertia weight, entrance for trucks.

Before hiring will be completed by a new facade on the side of the castle.

The building offers a great number of ways to use it. Must see.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194837
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha340
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.