Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyMazovská, Praha - Troja

Mazovská, Praha - Troja
Cena2 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 239 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt bude do konce roku převeden do OV, možná hypotéka!

Družstevní byt 3+1 o rozloze 76 m2 se nachází v 7. patře (ze sedmi) v panelovém domě na okraji sídliště Bohnice.

Byt je po rozsáhlé a vkusné rekonstrukci - kompletní rozvody elektřiny, po bytě je rozvedena televizní a internetová síť, napojená na služby kabelové televize. Podlahy v pokojích a na chodbě z dubových parket, v předsíni keramická dlažba, kvalitní interiérové dveře (vč. obložek) zn. Šimbera - dýha americký ořech. Nové vstupní bezpečnostní dveře včetně nové zárubně. Kuchyň je původní, s dotaženou novou elektroinstalací. Zděné jádro. V šatně a na chodbě jsou podhledy s bodovým osvětlením, část místností má nové omítky. Okna jsou osazena vnitřními žaluziemi a sítěmi proti hmyzu.

Byt je velmi slunný s orientací na západ a sever, velmi dobře větraný. Má prostorný obývací pokoj, využitelný též jako jídelna, dvě ložnice z nichž jedna má prostornou šatnu. Byt téměř nemá sousedy!

Dům sousedí s přírodními památkami Salabka a Havránka, dále s botanickou a zoologickou zahradou. V bezprostřední blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost - mateřská školka, základní škola, poliklinika, supermarket, nákupní centrum Krakov, autobusy MHD (metro C Kobylisy 8 min). Dům má splacenou anuitu a je zcela ve vlastnictví družstva. Družstvo je tvořeno pouze tímto jedním domem o 48 bytových jednotkách. V současné době je zahájen proces převodu do OV. Obyvatelé domu jsou české národnosti. Před domem je nové dětské hřiště a sportovní hřiště, v ulici je bezproblémové parkování.

Dům je po celkové rekonstrukci - zateplení, plastová okna, nové vstupní dveře, nová střecha, nový výtah, nové rozvody vody a elektro v celém domě, včetně domovního telefonu, osvětlení společných prostor na pohybová čidla. Společné prostory jsou nově vymalovány. Více fotek a podrobný plán bytu na http://byt-mazovska.no-ip.org/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195194
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.