Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 32 m² bez realitkyRadhošťská, Praha - Žižkov

Radhošťská, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabizim zrekonstruovanou garsonieru vel. 32 m2, zvysene prizemi, okno orientovane do ulice Radhostska. Byt ma koupelnu se sprchovym koutem a prackou, samostatne WC. Nad chodbickou ulozny prostor. Nova kuchynska linka se sporakem se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, lednici a mikrovlnnou troubou. V chodbicce botniky a vesak. Jinak nezarizen.

V byte je zrizena levnejsi 20ti hodinova denni sazba elektricke energie. Vytapeni elektricke primotopy, elektricky bojler na ohrev vody, stavebni priprava pro kabelovou televizi a internet. 3 minuty chuze metro Flora, moznost parkovani neni, za rohem moznost stani (klasicke placene parkovani v centru). V dosahu veskera obcanska vybavenost, naproti bytu Vecerka.

Mesicni najem 8000,-Kc + 2500,-Kc vyuctovatelne poplatky. Minulym 2 najemnikum,kteri v byte bydleli celorocne, stacily mesicne 2000,-Kc na veskere poplatky a energie.

Volny ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195229
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha32
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.