Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyProvazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Provazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 Kč

+ Poplatky za služby2 Kč
+ Vratná kauce22 Kč


Všem zájemců se omlouvám. Bydlení již není.

Bydlení v privátu 59 m2, samostatné poschodí, pro rodinu, nebo i pro až 4 studenty, dům se zamyká celý den. Lokalita Brno-Černá Pole. Rezervace na: volat/SMS: 51 53 41, e@m: ll@centrum – zde je to snazší...

Dlouhodobé ubytování vhodné pro nekuřáky ve špičkové lokalitě. Těm, co není cizí klid a čistota v bytě :). Byt má základní vybavení. Velká ložnice s parketami, povlečení, průchozí pokoj s parketami, obývací kuchyně, zde je celoplošný koberec, jídelní rohový kout, nádobí, lednička, 4 stoly na PC, lampičky. V domě je instalace UPC - je aktivní, možnost okamžitého přepisu od stávajícího nájemce, 150 MB, O2, možnosti internetu, koupelna, pračka, WC, balkón s výhledem od zahrad, šatna, TV, žehlička. Vlastní vodoměr, elektroměr, plynoměr. Parkování před domem, jízdní kola v suterénu. Tramvajové, autobusové i trolejbusové spojení v dosahu 0,5-3 min. Bydlení na čtyři roky i více.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195251
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.