Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyJičínská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Jičínská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 413 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prostorný rekonstruovaný atypický byt 4+kk 98m2 s nadstandartní velkou koupelnou s oknem, 3 zasklené lodžie, 2 komory - prádelna a pracovna , prostorný vstup do bytu - chodba 2m šíře, sušárna na patře jen pro 2 bytové jednotky. Celé patro se uzamyká.

Neprůchozí 3 pokoje, 1 obývací pokoj s vybavenou kuchyní. Koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadla. Wifi internet. pokrytí. K bytu přidělen sklep a kolárna v přízemí. Pod bytem nebytové prostory.

Ideální pro rodinu s více dětmi, kteří se rozhodují mezi bytem v novostavbě, nebo již nechtějí standartní prostorově malý a nevhodně navrhnutý byt, případně koupě nemovitosti pro účely pronájmu (v současné době solidní dlouhodobý nájemce - firma).

Dům je po celkové revitalizaci, elektřina, výměna oken a zateplení dokončeno v roce 2006. V bytě zaveden 3 fázový proud pro sklokeramickou desku. Možnost odkupu do osobního vlastnictví.

Nyní využíváno jako byt k pronájmu pro firemní nebo soukromé bydlení.

Výškovice jsou oblíbenou lokalitou pro relaxaci v Bělském lese (50m) a dostupností všech potřebných občanských středisek, škola a školka do 100m, MHD tram 2,7 + bus 41, 31.

V případě zájmu mne, prosím, kontaktujte e-mailem. Dohoda možná.

RK jen s vážným zájemcem, bez smlouvy!

Spacious renovated atypical flat 4 + kk, 93 m2 with a large deluxe bathroom with window, 3 glazed loggia, 2 chambers, drying on the floor for 2 dwelling units. The whole floor is locked. Separate 3 bedrooms, 1 living room with a partially equipped kitchen. Bathroom with bath, shower, 2 sinks. Internet distribution to all rooms on 3 PCs.

Ideal for families with more children who are deciding between a flat in a new building and do not want poorly designed standard spatially flat. The possibility of redemption in personal property. Výškovice are a popular location for relaxing in the forrest Bělský Les (50m) and the availability of all necessary civic centers.

Available November 2013. tel: 775120223 email: roman.baracskai@netdirect.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195274
Dispozice4+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.