Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 174 m² bez realitkyOkružní, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

Okružní, Bašť - Bašť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena12 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 790 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům ve středočeské obci Bašť s dispozicí 5+1 se dvěma samostatnými koupelnami a garáží o celkové užitné ploše 174 m2. Celková plocha parcely, na které je dům umístěn, činí 748 m2. Jedná se o neobývanou novostavbu připravenou k nastěhování.

V přízemí je obývací pokoj s kuchyní, pokoj (pracovna), koupelna s WC a úklidová místnost. V kuchyňské lince jsou zabudovány vestavné spotřebiče - lednice s mrazákem, myčka nádobí, kávovar, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická varná deska se čtyřmi plotnami (dvě z nich jsou indukční). V obývacím pokoji a pracovně jsou na podlaze dřevěné parkety. Z obývacího pokoje lze přímo vstoupit na terasu. V podkroví se nacházejí dva pokoje a koupelna s vířivou vanou a WC. Z mezipodesty schodiště je vstup do dalšího pokoje.

Terasa za domem je z přírodního kamene porfyr. Na terasu navazuje trávník. Zahrada je též osázena různými rostlinami. Zejména keři a stromy. Dominantou zahrady jsou opukové terasy, ve kterých jsou kromě dřevin a květin zasázeny i bylinky.

V garáži u domu je položena dlažba. Před garáží je zámková dlažba. U vjezdu je navíc zatravněné parkovací místo pro jeden vůz.

Původně nevyužitelné prostory pod okraji střechy jsou využité jako skladovací prostory.

Fasáda domu je zateplena 10cm vrstvou izolace.

V domě je centrální vysavač. Vytápění a ohřev TUV je plynovým kotlem Viesmann Vitodens 200 se zásobníkem TUV o objemu 160 l. Zahrada je vybavena závlahovým systémem rozděleným na 8 sekcí. Pro zavlažování je využívána voda z nádrže o objemu 10 m3, do které je svedena voda dešťová a z vlastní studny. Studna je s velice dobrou vydatnosti a je opatřena vysoce výkonným celonerezovým čerpadlem značky DAB.

Obec Bašť leží cca 5 km od hranice Prahy. Obec je dopravně obsluhována příměstskými autobusovými linkami, z nichž č. 368 zajíždí přímo k lokalitě Nová Bašť. V srpnu roku 2011 byl otevřen obchvat obce Líbeznice. I díky tomuto obchvatu je možné se do Letňan dostat již cca za 5 minut. Do centra Prahy v době dopravní špičky je možné dojet autem zhruba za 40 minut. Mimo špičku do 20 minut. Přímo v lokalitě Nová Bašť je umístěna jazyková mateřská škola a několik tzv. školiček. Součástí lokality je i menší hřiště. Celá lokalita je koncipována jako obytná zóna. Řidiči zde tedy smí jezdit maximální rychlostí 20 km/h, pohybovat se lze v celé šíři komunikace. V celé lokalitě jsou vybudovány asfaltové silnice a také chodníky ze zámkové dlažby.

Více podrobností na www.rodinny-dum-bast.cz

I am offering for sale a house in Central Bohemian village of Bast with 5+1 layout with two separate bathrooms and garage with a total floor area of 174 m2. The total area of the parcel, on which the house is located, is 748 m2. It is an uninhibited new building ready for occupancy.

The ground floor has a living room with kitchen, bedroom (workroom), bathroom with WC and utility room. Built-in appliances are integrated in the kitchen counter - fridge, freezer, dishwasher, coffee maker, oven, microwave oven, ceramic hob with four patches (two of them are inductive). In the living room and office are on the floor wooden parquet. From the living room you can enter directly onto the terrace. In the attic there are two bedrooms and a bathroom with a whirlpool tub and toilet. From the intermediate landing there is entrance into another room.

Terrace behind the house is made of porphyry natural stone. The lawn follow-up the terrace. The garden is also planted with different plants. Trees and shrubs in particular. The marl terraces, in addition planted with flowers and herbs, dominated the gardens.

In the garage of the house are laid tiles. In front of the garage there is an interlocking paving. At the entrance is also grassed parking spot for one car.

Originally unusable under-roof spaces are used as storages spaces.

The facade of the house is insulated with a 10 cm layer of insulation.

The house has a central vacuum cleaner. The gas boiler Viesmann Vitodens 200 with a storage tank of 160 l volume ensures the heating and DHW heating. The garden is equipped with an irrigation system divided into 8 sections. Water from the tank of 10 m3 volume, into which raint water and water from the well is drained, is used for the irrigation. The well is of very good yield and is equipped with a powerful stainless steel pump brand DAB.

For more details visit http://www.rodinny-dum-bast.cz/en/index.html

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195377
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha174
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.