Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 39 m² bez realitkyIvana Sekaniny, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Ivana Sekaniny, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce6 200 Kč


1+1 prostorný, 35,9 m2 na ul. I. Sekaniny, Ostrava Poruba. Byt je vymalován na bílo. V obývacím pokoji parkety, nová plastová okna. V 9. p. s krásným výhledem, na JV orientovaný, slunný v dopoledních hodinách, stinný odpoledne (za horkých letních dní). Vestavěná skříň v předsíni. Kuchyňská linka, lednička a sporák, jídelní stůl se 2 židlemi. V pokoji dvoulůžko a TV. Zděné jádro. Koupelna zvlášť a WC zvlášť. Automatická pračka. Slušný dům, instalovaný kamerový systém, navíc byty na patře jsou nepřístupné díky společné uzamykatelné chodbě. V domě dva nové výtahy. Dům je po zateplení a rekonstrukci vchodu. Společný prostor v patře k sušení prádla. Dostatek parkovacích míst přímo před domem. V blízkosti dětské hřiště, les. Velice žádaná a klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností. 5 min od zastávky MHD. Blízko VŠB. Trvalý pobyt možný. Vratná kauce 6200 Kč. Odběr elektřiny a plynu si nájemník sjednává sám (cca 500 Kč/měs). Volný ihned.

One room + kitchen flat. 39 sqm. In 9 th floor with beatifull view. Loundry machine, refrigerator, double bed. Enough place for parking. Nearby shopping, University, public transport, forest.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195388
Dispozice1+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha39
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.