Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyŠtúrova, Praha - Krč

Štúrova, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


38 m2, 17m2 uzavřená chodba společná ještě pro 1 další byt, v ceně vnitřní garážové stání. Byt je částečně zařízen - kuchyňská linka s elektrickým sporákem, lednička, plastová okna, na podlahách keramická dlažba, PVC, koberce. V koupelně vana, WC, prostor pro pračku. Panelový dům má 17.podlaží a má novou fasádu, byt je v 8. patře s výhledem na Krčský les. Přístup do budovy přes recepci, možnost využití prádelny v domě, u domu hlídané parkoviště, dobrá dostupnost MHD, 5 min autobusem na stanici metra Kačerov, v blízkém okolí - školka, škola, restaurace, obchody, pošta, služby, nemocnice aj.

38 m2, 17m2 hall for 2 flats together, subterranean parking place included, flat is partly furnished - kitchen with electric owen, plastic windows, on the ground carpets, keramic pavement, bath in bathroom, space for washing machine. Panel building has got 17 floors all together, flat is on 8th floor with view on Krčský wood, entry is through reception, in the building is washing room, posible use of supervised car park, good conection and transport with centre of Prague, by bus you get to underground station Kačerov in 5 min. Nearby - school, kindergarden, post office, hospital, restaurants, shops, services etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195452
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.