Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 67 m² bez realitkySlovákova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Slovákova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 515 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám pěkný, prostorný byt v 1. patře cihlového domu v centru Brna na ulici Slovákova 7. Byt i dům jsou po rekonstrukci.

Nejsem realitní kancelář, jsem majitelkou nemovitosti.

Plocha 61 m2 plus společná vstupní hala s druhým bytem 6,27 m2, která se dá využít třeba místo sklepa na odložení kol nebo kočárku. U haly je i malá místnost - bývalé WC - které můžete přestavět na komoru na odložení drobností (zavařeniny, uklízecí prostředky, atd), pro které v bytě nebude místo.

Předsíň bytu 6,19m2, průchozí pokoje 26,5 a 22,68 m2, koupelna a WC 5,24 m2.

Měsíční zálohy pro dvě osoby cca 5.000,- Kč, vždy jsme ale dostávali velké přeplatky zpátky, reálné náklady do 4 tis.

Byt je vybaven základním nábytkem, který v bytě zůstává (Ikea - postel dvoulůžko, komoda, pracovní stůl, židle, sedačka, konferenční stolek, šatní skříň) a na míru postavenou kuchyňskou linkou (myčka, lednice s mrazákem, sklokeramická deska, elektrická trouba), koupelnou s rohovou vanou a pračkou.

V předsíni a ložnici jsou plovoucí podlahy (pod nimi původní parkety), v obývacím pokoji zrenovované dubové parkety. Byt má nová plastová okna, centrální vytápění - kotel na plyn v domě.

K bytu je sklep, v domě výtah.

Byt je vhodný pro ty, kdo chtějí mít centrum v pěší vzdálenosti a být blízko dění. Je výborný i k pronajímání - po zveřejnění inzerátu na pronájem jsme pokaždé nájemníka sehnali během týdne a měsíční nájemné se pohybovalo v rozmezí 13-15 tisíc, což odpovídá téměř 4% hrubému zhodnocení investice ročně.

Právní služby v ceně.

Nechci spolupráci s žádnou realitní kancelář, mimo případy kdy si to vyloženě přeje kupující.

Kontakt: 732 145 520, skrobakova@centrum.cz (A.Škrobáková - primární kontakt), 777 087 986 (J. Vymyslický)

I am offering a nice, spacious and sunny apartment in Brno centre - 61 sqm. I am the owner, not a real estate agency.

There is a foyer (6,27 sqm) shared with an apartment next door that can be used to store bicycles. There is one small room attached as well that is good to store some small stuff.

Entrance hall 6,19 sqm, rooms 26,5 and 22,68 sqm, bathroom 5,24 sqm. Monthly costs - deposit - for 2 people ca. 5000 CZK, the real costs max 5.000 CZK.

The apartment is equipped and furnished - IKEA - double bed, chest of drawers, work table, chair, sofa, conference table, wardrobe, made-to-measure kitchen (dishwasher, fridge, freezer, glass ceramic hob, force air oven), bathroom with washing machine.

There are floating floors in the hall and bedroom, parquet flooring in the living room, plastic windows, central heating.

The apartment is great for anybody who loves to be in a walking distance to the center. It is ideal for renting as well - the monthly rent was always about 13-15 K CZK, which corresponds to 4% investment appreciation.

if you need help with mortgage arrangement, I can recommend a lady who provides great services, the legal support can be done by our lawyer. If you insist on purchase via a real estate agency, it can be done with yours or the one that I have a recommendation for.

Real estate agencies, please do not call me, send emails or sms, I want to sell the apartment on my own.

732 145 520 (A.Škrobáková - primary contact), 777 087 986 (J. Vymyslický)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195486
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.