Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyKozí, Praha - Staré Město

Určeno ke spolubydlení
Kozí, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč


Mladé slečně či mladému páru pronajmu prostorný slunný pokoj 34m2 (původně obývácí pokoj) v bytě v atraktivní lokalitě hned u STAROMÁKU (na rohu Kozí - Dlouhé ulice). MHD-Můstek,náměstí republiky, staroměstská. V okolí obchody,restaurace otevřeny nonstop. Pokoj je vybaven úplně novým nábytkem (Ikea), byt byl minulý rok celkově rekonstruovan (výměna oken, kuchyn,koupelna). V bytě bydlí 2 studentky -sdílené prostory jsou koupelna+balkon,koupelna,chodba. Internet a veškeré poplatky jsou zahrnuty v cenně 8000kc/mesíčně. Pokoj je k nastěhování od 1.7.2012

ARE YOU A GIRL WHO WANTS TO LIVE AT KOZÍ (DLOUHÁ) STREET ...next to THE OLD TOWN SQUERE ? BIG SUNNY room, all newly furnitured (IKEA) and reconstructed; bathroom, kitchen (both reconstructed last year) and balcony are shared with 2 student-girls . Internet and all payments are included in a final price : 8000czk/month. Available from 1.7.2012. Message me if you are interested or pass the info if you would know about someone who would be. Thanks! :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195508
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.