Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 2+kk • 70 m² bez realitkyK Opatřilce, Praha - Jinonice

K Opatřilce, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu menší domek s velkou zahradou v krásné přírodě Prokopského údolí a přitom jen kousek od veškeré občanské vybavenosti včetně metra, a to za cenu nájmu bytu. Domeček přímo sousedí s rezidenční čtvrtí (v podstatě všichni sousedé zde bydlí „na stálo“), sám je však oficiálně veden jako rekreační objekt.

Okna v domku jsou nova plastová, objekt je zateplený, byla provedena tepelná izolace střechy, interiér je částečně zrekonstruován.

Asfaltová příjezdová komunikace a veřejné osvětlení cesty. Vlastní vrtaná studna s dostatkem vody, elektřina 220/380 V, odpad řešen septikem.

Obytná část domu: cca 70 m2 (k tomu ještě garáž a další úložné místnosti)

Zahrada: 900 m2.

Starší zděný domek s dřevěnou verandou se rozkládá ve 3 podlažích. V 1. podlaží je garáž, technické místnosti a místnosti pro uskladnění (vše se samostatným vchodem). V dalším podlaží je vchod do domu. Za vstupem je prosklená veranda s hezkým výhledem do okolí, po levé straně dveře do menší koupelny se sprchovým koutem, po pravé straně dveře do předsíně. V předsíni jsou umístěna krbová kamna, dveře odsud vedou do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, je zde umístěno také WC. Z předsíně vedou též schody do obytného podkroví – ložnice.

Kuchyňský kout je vybaven mimo jiné novým elektrickým sporákem, digestoří, myčkou a lednicí.

Stropy v domě jsou nižší než je standardem v klasických bytech, ale jsou jen 2 místa, kde je třeba drobně „předklonit hlavu“ – vchod mezi verandou a chodbou a pak u schodů (nejedná se o nic hrozného, ale uvádím to, neboť chci, aby se v inzerátu objevila i případná negativa).

Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva (jedná se o nejlevnější formu vytápění) s možností přitopení 2 elektrickými radiátory. Nově byl vyvložkován komín a máme platnou revizi komínu.

ZAHRADA

Zahrada je částečně svažitá a částečně rovinatá s rozlohou 900 metrů. Venkovní posezení. Možné umístit např. dětský bazének, pískoviště, houpačky atd. Také je vhodné pro pěstování okrasných květin, ovoce a zeleniny. Na zahradě je též dřevěný altán a starší dřevník, vhodný jako úložný prostor.

POPLATKY

Náklady na elektřinu a svoz odpadu.

PŘÍSTUP

Autem:

- Z ulice Klausova (sídliště Velká Ohrada) do ulice K Opatřilce a po ní cca 700 metrů

Pěšky:

- Ze sídliště Velká Ohrada z ulice Klausova do ulice k Opatřilce (cca 700 metrů)

- Z Nových Butovic (metro „B“ Nové Butovice): Za nákupním centrem Galerie Butovice dolů po svahu a skrze přírodní rezervaci Prokopské údolí. Krásná procházka trvá 10-20 min v závislosti na rychlosti chůze

LOKALITA

Domek leží přímo v Prokopském údolí, vyhledávané lokalitě pro cyklisty, pěší turistiku a rodinné výlety. Krásná scenérie, řada jezírek a dětských přírodních hřišť. V docházkové vzdálenosti velké nákupní centrum Galerie Butovice (Hyperalbert, Gastrocentrum, Obchody, Bowling, Minigolf, dětské centrum Hafíkov...). U Galerie Butovice je možné bezplatně využívat in-line stezku. Veškerá občanská vybavenost včetně restaurací a Alberta také na Velké Ohradě. Dalším nákupním centrem v blízkosti je Obchodní centrum Lužiny s řadou obchodů, minipivovarem a pravidelně pořádanými akcemi pro děti.

PODMÍNKY PRONÁJMU

- pouze dlouhodobý pronájem (min. 1 rok, lépe 3-5 let)

- pouze slušní nájemníci, ideální pro rodinu

- složení kauce 30 tis. (neboť naši nemovitost nabízíme za velice příznivou cenu pronájmu, požadujeme kauci kvůli naší větší jistotě)

- zvířátko možné po oboustranné dohodě

V případě zájmu je samozřejmě možná prohlídka. Z důvodu časové zaneprázdněnosti ale o prohlídku prosíme pouze skutečně vážné zájemce. I v tomto inzerátu jsme se snažili vše uvést dle skutečného stavu. Případné dotazy rádi zodpovíme.

Nastěhování možné ihned.

V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím neváhejte kontaktovat a děkuji za dočtění inzerátu až sem :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195517
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.