Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 88 m² bez realitkyČerná, Praha - Nové Město

Černá, Praha - Nové Město
Cena6 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 838 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 3+1, 88 m², OV, v 1. NP historického cihlového domu na Praze 1 – Nové Město. V bytě jsou 2 komory, původní funkční kachlová kamna, v kuchyni krásná původní dlažba, v obytných místnostech původní zachovalé parkety, stropy 3,7m vysoké, pevná linka. Toaleta a koupelna zvlášť. Vytápění a ohřev TUV plynovým kotlem. Okna do ulice i vnitrobloku. Byt dispozičně vhodný pro rodinu, nebo také jako ateliér spojený s bydlením. K bytu náleží sklep. Dům je čistý a udržovaný, po rekonstrukci - nový výtah, nová střecha, fasáda ve vnitrobloku, vyměněné stoupačky. Před domem je modrá parkovací zóna. RK prosím nevolat.

Private owner offers partly reconstructed 3+1, 88 square meter, on the first floor in historic brick house, Prague 1 - Nove Mesto. There are two 3 rooms, kitchen, 2 larder, boxroom, batroom, toilet, hall. Original tiled stove in living room and original tiled floor in kitchen. Original preserved parquest floors and massive wooden doors, ceiling height 3.7 meter, internet, fixed phone line. Boiler and gas heating. Windows into street and into courtyard. Cellar is included. The house is calm, in great state of repair and after reconstruction (new lift, new standpipes, new roof, new facade in courtyyard. Blue parking zone in front of house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195811
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha88
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.