Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyU Výstaviště, Praha - Holešovice

U Výstaviště, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme pronájem velmi pěkného bytu 1+1+komora 50m2 v těsné blízkosti Stromovky na Praze 7 - ulice U Výstaviště. Byt se nachází ve 4. (posledním) patře cihlového domu bez výtahu, je prostorný a světlý s výhledem k parku. Byt je částečně zařízen (kuchyňská linka s plynovým sporákem a troubou, lednička, pračka, velká šatní skříň, postel), rychlý internet O2 - modem instalován, výborná dostupnost do centra - stanice tram 1 min. K nastěhování volný od 1.3., dle domluvy i dříve, možno i na dlouhodobý pronájem. Nájem 9 900 Kč + poplatky cca. 2500 Kč. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Bez provize RK.

A very nice apartment near the park Stromovka in Prague 7 for rent - 1+1+pantry, 48 m2, street U Výstaviště. The apartment is located on the 4th (top) floor of the brick house, it's roomy and bright with a view towards park. The apartment is partly furnished (kitchen with the gas cooker and oven, fridge, big wardrobe, bed) with an easy access to the city center - tram station 1 min. The flat is free from 1sr March, also possible for a long-term lease. Rent is 9,900 CZK + fees approx. 2,500 CZK. Refundable deposit of one month's rent is required. No agency commission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu195835
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.