Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyNárodní obrany, Praha - Bubeneč

Národní obrany, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné10 000 Kč


 Byt ve druhém patře činžovního domu s výtahem, v nejžádanější části Prahy 6, na rohu ulic Národní obrany a V.P.Čkalova, na půl cesty mezi metrem Hradčanská a Dejvická. V místě veškerá vybavenost, obchody, večerky, restaurace, úřady, kulturní vyžití, doprava, parky atd. 10 min. do Stromovky. Byt je světlý, orientován do dvora, má 2 průchozí pokoje, vysoké stropy a je z části zařízen starším nábytkem (může být i nezařízený - dle dohody). Zrekonstruovaná koupelna, samost. WC, nový bojler, základní kuchyň s malou lednicí a el. dvouvařičem s troubou. Bezp. vstupní dveře, kabel TV. Může zůstat i pračka se sušičkou a TV. Volné od 1.6.2009. byt může být i nezařízený

K nastěhování: 1/6/2009

 Flat in 2nd floor of brick house in most desirable part of Prague 6, on the corner of street Národní obrany and V.P.Čkalova, between two metro stations Hradčanská and Dejvická, not far from airport. In surround is everything what people need - day and night shops, restaurants, parks, public transportation etc. The house is 10 min. far from park Stromovka. The flat is luminous, with wingows oriented to the yard. Straight-way rooms, high ceilings, new bathroom, new boiler, separate WC, basic kitchen (small fridge, electric cooker with owen). The flat is partly furnished but it can be unfurnished also. Safety entrance door, cable TV with internet. There can stay washing machine with dryer and TV also. Free from 1.6.2009. The flat can be unfurnished also.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19587
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha50
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.