Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyNa Celné, Praha - Smíchov

Na Celné, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme byt 1+kk 1+1),34 m2, OV, Praha 5 - Anděl, ul. Na Celné. Byt po částečné rekonstrukci se nachází v 2.podlaží cihlového pavlačového domu na vltavském nábřeží v centru města.V okolí úplná občanská vybavenost a perfektní dopravní dostupnost.Kuchyň s předsíní na míru, s velkým úložným podhledem, sprchový kout s 80l bojlerem, WC na pavlači (1m2,vlastní). Druhý pokoj s vestavěným patrem na spaní, s knihovnou z masivního dubu a modřínu. Topení plynové, s vlastním komínem (možnost krbových kamen, plyn.kotle). Elektrika po rekonstrukci včetně nočního proudu, přípojky na TV, telefon, ADSL. K dispozici je sklepní kóje (6m2) a výtah. Dům má novou střechu, nové rozvody elektřiny a plynu, nové vchodové bukové dveře, nový výtah na chipy, nové bezpečnostní mříže ke sklepům. Je částečně opravená fasáda, pavlače, dlažby, dvorek ve vnitrobloku. Poplatky SVJ 2.900 Kč. Byt po zaplacení okamžitě volný k nastěhování.

V ceně je kuchyňská linka, předsíň, spací patro s knihovnou, případně i stávající skříně.

An apartment for sale 1+kk (1+1), 34 m2, in the city centre Prague 5 - Anděl on the 2nd floor of a historical house from 19th century. It is partially renovated, new kitchen with a hand-make mosaic, storage space, space for 2 bikes, bathroom, living room with a built-in sleeping floor and bookcase (massive wood). Heating by a gas with a separate chimney. TV, phone line or adsl is available. A courtyard balcony, a lift, and a cellar (6m2) belong to the flat. A house has a new roof, new electrics and gas distributions, entrance doors, a lift, partially renovated façade, balcony, floors, courtyard.

Public transport, greenery and other services are fully and walkable accessible.

Price included built-in sleeping floor and bookcase, storage space and kitchen, or other present wardrobes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196065
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.