Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyKostelec u Křížků - Kostelec u Křížků, Středočeský kraj

Kostelec u Křížků - Kostelec u Křížků, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu plně vybavený atypický půdní byt 1+kk, útulný, celý ve dřevě, 1. kat., v krásném prostředí u Kamenice u Prahy, u stanice pražského autobusu PID.

Byt je zcela samostatný v půdních prostorách, přístupný společným schodištěm domu odděleným od obytných částí, o celkové ploše 43m2 - 1 velká místnost s kuchyňským koutem + samostatná koupelna s vanou a wc. Z bytu je výhled do zahrady a lesa.

Byt není vhodný pro starší lidi nebo invalidy a je nekuřácký. Pes ne.

Kauce předem ve výši 1 nájmu navíc NUTNÁ. Volný ihned.

Vybavení:

Vestavěný dřevěný vyřezávaný nábytek a funkční starožitná kachlová kamna. Společná anténa pro TV. Možnost připojení VDSL internetu 20Mb/s, nebo místní Wifi (ve vlastní režii).

Kuchyňská linka s varnou deskou a mikrovlnnou troubou, lednice, pračka, samostatný bojler.

Byt je napojen na společné TÚV (3 radiátory), vodovod, kanalizaci a má samostatné měření elektřiny.

Při vytápění se dá na poplatcích ušetřit topením v kachlových kamnech místo elektrickým kotlem. Dřevo i uhlí ve vlastní režii je možné skladovat ve sklepě.

---

V obci a blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost a nádherná krajina v historicky cenném kraji. Přímo v obci je ZŠ, MŠ, dětský lékař, obchod s večerkou, restaurace, obecní úřad a velký hojně využívaný kulturní sál, velké sportovní hřiště, nové dětské hřiště, park a nové a velké sportovní zařízení: www.sportklub171.cz. Dále jedna z nejstarších rotund sv. Martina, fara, kde se konají kurzy a kroužky zájmových činností, velká obora s muflony, židovský hřbitov, rybník. Vybavenost v blízkém okolí: Supermarkety Tesco, Billa, lékaři pro dospělé, pošta, ZŠ, MŠ, LŠU, hřiště, butiky, salóny krásy i masážní, kulturní domy, letní kino, fotbalové týmy, squash, kluby, kroužky a pravidelné akce, restaurace, pizzerie, noční bar, i sjezdovka s vlekem, s nočním svícením (Chotouň). Velká houbařská oblast, zlaté doly, koňské statky, farmy a jízdárny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196278
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.