Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 20 m² bez realitkyMánesova, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Mánesova, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč


Na červenec hledáme spolehlivého spolubydlící/ho do samostatného pokoje (cca 20m2) v pěkném bytě v centru Prahy na Vinohradech - přímo u Vinohradské tržnice, kousek od Riegrových sadů, mezi stanicemi metra Náměstí Míru a Jiřího z Poděbrad. Skvělá dostupnost tramvaj (11,10,16,22,4) ,metro A a C. 10 min pěsky na Václavské nám. V bytě je vysokorychl. internet UPC rozvedený vlastní wi-fi sítí. Byt je plně občansky vybaven(kuchyň, lednice, sporák, pračka, mik. trouba) V bytě jsme dva kluci (23+28) a jedna britská modrá kočička:) Pokoj je kompletně zařízen.

Nájem 6500. včetně všech poplatků a internetu. NASTĚHOVÁNÍ OD 1.7., případně po dohodě možno dříve v červnu

JEDNÁ SE O DOČASNÝ PRONÁJEM ZA DOBU MÉ NEPŘÍTOMNOSTI NA ČERVENEC 2012

Short term – rent of private room (approx 20m2), nicely situated in the center of Prague at Vinohrady – between the metro stations Náměstí Míru and Jiřího z Poděbrad. The flat is right next to Vinohradská tržnice, where there is a supermarket and also tram stops 10, 11 and 16. Metro line A and also tram lines 4 and 22 are 5 minutes walk, and metro C (Muzeum) and Václavské náměstí is 10 minutes walk. The flat is fully equipped with fast internet from UPC, kitchen, fridge, cooker, washing machine, microwave oven etc.). We are two guys (23 + 28 yrs old), each having his own private room. We have a blue british cat. Smoking is not possible in the room, but there is a balcony where you can smoke. The room is fully furnished.

Rent is 6500 CZK including the fees and the internet. Moving in is possible from 1.7. or earlier, if negotiated – would be no problem.

THIS IS A TEMPORARY, SHORT TERM LEASE ONLY FOR JULY 2012, AS I WILL BE ABROAD.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196388
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.