Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyVánková, Praha - Čimice

Vánková, Praha - ČimiceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmu družstevní, slunný byt 2+kk, celková plocha včetně sklepa je 49 m2. Byt se nachází v 2. NP ze 4. - panelového domu (výstavba 1995) s výtahem v Praze 8, Vánková - Čimice.

Dům je po částečné rekonstrukci (výměna stoupaček a později i oken za plastová v roce 2009). Byt se skládá ze 2 neprůchozích pokojů, kuchyň. koutu (kuchyň. linka, sklokeramický sporák, 2 vestavěné skříně, obyv. stěna, konf. a televizní stolek), předsíně s vestavěnou skříní a prádelníkem, koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC. Vchod do panelového domu a společné prostory jsou čisté a udržované.

Možnost parkování je přímo před domem.

Téměř za domem začíná - přírodní park Drahaň - Trója a přírodní památka Čimické údolí. Doprava: Dostupnost metra trasy C a to stanice metra Kobylisy městskou dopravou do 7-10 minut. V okolí je kompletní občanská vybavenost s obchody, lékař, lékárna, pošta, školka, škola, sportovní zařízení. Vedle domu je asfaltové hřiště pro větší a v blízkosti několik dětských hřišť.

Nájem i s poplatky činí 12 000 Kč. Na samém začátku požaduji jeden nájem dopředu a ještě navíc kauci na byt ta činí také 12 000 Kč. Kauce na byt je částka sloužící jako jistina, pokud by nájemník způsobil škody, tak je pronajímatel oprávněn si tyto prostředky vůči kauci zúčtovat. Kauce se uvede i do smlouvy, že se jedná kauci vratnou, při skončení nájmu. Na začátku tedy požaduji 24 000 Kč a pak měsíčně 12 000 Kč. Pokud by jste chtěli např. ukončit nájem únor 2017, tak nájem za únor platit nebudete a vrátíme Vám ještě kauci 12 000 Kč. Zajímavost: Našel jsem hezké webové stránky o našem rybníku, který je 35m od našeho vchodu - http://www.praha-priroda.cz/vodni-plochy-a-potoky/vodni-plochy-dle-katastru/cimice/cimicky-rybnik/ Co se týče budoucího podnájemníka, upřednostňuji dlouhodobý podnájem. Prosím nevolat RK. Telefon 732767976 případně nedostupnosti 605848582.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196492
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.