Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyMikuláše z Husi, Praha - Nusle

Mikuláše z Husi, Praha - Nusle
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč


Pronajmeme krásný slunečný mezonetový byt 4+kk v 5. a 6. patře v Praze 4 na Vyšehrade. Byt je čertvě vymalován, všude jsou parkety, a plastová okna Velux. Centrální mistností je kuchyň (plynový sporák s troubou, myčka nádobí, lednička) s velkou plochou pro obyvák (cca 39 m2). Dále má byt 3 samostatné neprůchozí pokoje (2 menší a 1 větší na patře s terasou), 1x WC s vanou, pračkou a plynovým kotlem (vytapění radiatorů a vody).

V místě je výborná občanská vybavenost: byt se nachází na metru C (zast.Vyšehrad), je v blízkosti přírody: výhled na Vltavu, Vyšehradský park, cca 10 min. Žluté lázne. Parkování před domem.

Nájem 15000 Kč/měsíc + poplatky cca 3100 Kč/3 osoby. Elektřina a plyn se převedou na nájemce. Vratná kauce při předání bytu je 20000 Kč. Volný ihned.

This beautiful and sunny apartment (3 bedrooms) is located on the 5th and 6 floor of a residential brick house at Vysehrad, Prague 4. The apartment is unfurnished, newly painted, with wooden parquets. Big advantage is a spacious attic room with the kitchen and a kitchen unit (gas stove with oven, dishwasher, refrigerator) and a large area for a living room (approx. 39 m2). The apartment comprises 3 separate bedrooms (2 small ones and 1 large on the floor with balcony), 1 bathroom with bathtub and WC, washing machine and gas boiler (heating radiators and water). Apartment has internet and cable TV connection.

The location of the apartment is just great: it is 5min walk from the Metro C (Vyšehrad), it is close to the city centre as well as to its greenery: the views of the Vltava River, Park of Vysehrad. Easy off-street parking.

Rent 15000 CZK / month + utilities approx. 3100kc / 3 people. Electricity and gas are transferred to the lessee. Refundable deposit is CZK 20,000. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196538
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.