Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 85 m² bez realitkyPod lipami, Praha - Žižkov

Pod lipami, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 119 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Světlý byt s garáží po nedávné kvalitní rekonstrukci v nově zatepleném domě, v klidné rezidenční části Žižkova.

K bytu patří komora na patře, sklep v suterénu a parkovací stání pod budovou. V bytě proběhla v roce 2008 kompletní rekonstrukce - nové zděné jádro, moderní kuchyňská linka a vestavěné skříně v ložnici a v předsíni. Mezi dětskými pokoji je průchozí šatna. V bytě jsou položeny plovoucí podlahy Quickstep, obklady Marazzi, kompletně vyměněné měděné elektrické rozvody, bezpečnostní dveře, nové topení v obývací části bytu a nové podhledy s bodovým osvětlením použitým v jádře, na chodbě a v kuchyni. K dispozici je internetová přípojka, telefon a centrální satelitní rozvod (6xsat), ethernet rozveden v rámci bytu. Topení a teplá voda jsou centrální. Byt má velmi nízké provozní náklady (5000,- měsíčně).

Dům prošel v roce 2009 kompletní obnovou - zateplení včetně výměny oken, nové rozvody, stoupačky, 2 renovované výtahy, renovace společných prostor atd. Na patře jsou pouze 3 byty s uzamykatelnou společnou chodbou.

Atraktivní lokalita - 15 min do centra, v zeleni, 3 min od tramvaje, s kompletní infrastrukturou v nejbližším okolí (3 dětská hřiště, 3 školky, 2 školy, lékařské středisko, Kaufland, Albert, park Židovské pece). Velmi dobrá dopravní dostupnost - tram, bus, metro B, městský okruh, D11, D10, D8.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196546
Dispozice4+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.