Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyŠtefánikova, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Štefánikova, Brno - Ponava, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 10 m²
Měsíční nájemné18 700 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem prostorného cihlového kompletně vybaveného moderního bytu 2+kk ( CP 53m2),na ulici Štefanikova, kousek od centra-zastávka Hrnčířská, v 2 podlaží cihlového domu, se zdravotním standardem „pro alergiky“, vhodný pro dvě osoby bez domácích zvířat a pro nekuřáky.

Všechna okna jsou orientována do vnitrobloku se zelení ( naprostý klid), vstup do klidného zeleného dvora s posezením možný, dům má pouze 3 podlaží a půdní nástavbu (jen 12 bytů) .Byt je po kompletní rekonstrukci, dokončené v 1/2023. Jsou zde nová okna(trojskla se žaluziemi), zateplené stropy + odhlučněné a zateplené příčky = výrazné úspory energií, nové podlahy, nové omítky, nové elektroinstalace a rozvody vody, nové topná tělesa vč. plyn. kotle i na teplou vodu jen pro tento byt = úspora energií, nové dveře. Byt nabízí dostatek prostoru a praktických řešení, klid a vyšší standard bydlení. Polohu bytu ocení ti, kdo chtějí bydlet blízko centra (pracovní příležitosti, zábava, obchody, kultura). Nová kuchyňská linka s velmi kvalitními spotřebiči od značky Mora – plynová varná deska, el. trouba, myčka, chladnička s mrazničkou, a digestoř s venkovním odtahem, součástí je také velmi prostorná vestavěná potravinová skříň, nová rozkládací sedací souprava s lehací částí a úložným prostorem, jídelní stůl a pohodlné houpací židle. V odvětrávané koupelně ( turbínový ventilátor s časovačem) pak najdete pračku Whirpool a velmi prostornou vestavěnou skříň. K nadstandardu bytu patří dvě velké vestavěné skříně ( asi 2x 3 metry , jedna se zrcadlem) v ložnici, kde najdete také dostatek úložného prostoru a prostorné dvojlůžko. Zádveří je vybaveno dvěma vestavěnými botníky, jeden s věšáky. Celý byt je vybaven úsporným LED osvětlením. O přirozené světlo zde není nouze. Volný od 1.3.2024 ( možná domluva již od 24.2.2024). Poplatky za energie a služby celkem 4300 kč kauce 30000, bez provize, nejsme RK, prosím, aby mě RK nekontaktovali,

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196631
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 80 m²
Sklep 10 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHrnčířská
🚶 66 m (1 min)
PoštaBrno 6
🚶 189 m (2 min)
ObchodHL potraviny
🚶 27 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 441 m (5 min)
RestauraceLight of India
🚶 47 m (1 min)
LékárnaLékárna Štefánikova
🚶 78 m (1 min)
Škola
🚶 219 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Staňkova
🚶 334 m (4 min)
Sportovištěsportovní hala
🚶 368 m (4 min)
Hřiště
🚶 326 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.