Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 113 m² bez realitkyPodnádražní, Praha - Vysočany

Podnádražní, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč


Krásný, luxusně vybavený mezonetový byt 3+kk ve 3. a 4. nadzemním podlaží o výměře 113m2 v novostavbě v areálu Rubeška 2, přímo u metra Vysočanská. Byt má vybavený obývací pokoj a kuchyň včetně plazmové televize a satelitního přijímače. Součástí vybavení jsou luxusní kuchyňské spotřebiče AEG včetně nové pračky. Byt má 2 samostatné ložnice, v každém patře toaletu, samostatnou koupelnu, obývací pokoj s kuchyní, prostornou předsíň a komoru. V každé obytné místnosti je datová zásuvka pro připojení zařízení do počítačové sítě. K bytu patří uzavíratelná garáž s vraty na dálkové ovládání. Garáž i byt jsou umístěné blízko výtahu. Byt má 2 lodžie s orientací na sever a jih. Lodžie směrem k nádraží je vybavena protihlukovou elektronicky ovládanou clonou. V bytě jsou kvalitní dřevěné podlahy.

Součástí služeb v areálu je recepce, 24 hodinová ostraha a kamerový systém. Areál má vnitřní udržovanou zahradu a dětské hřiště. V místě je kompletní občanská vybavenost a dopravní dostupnost – metro Vysočanská, bus, tram, vlak, nákupní galerie Fénix, poliklinika. K relaxaci je možné využívat park, který je vzdálen 2 min chůze a také lanové centrum. K nastěhování 1.8.2013.

Beautiful, luxuriously furnished 2 bedroom duplex apartment on the 3rd and 4th floor, area of 113 square meters in a new buildings in the complex Rubeska 2, right next to metro station Vysocanska. The apartment has an equipped kitchen and living room including a plasma TV and satellite receiver. The facilities include luxurious AEG kitchen appliances including a new washing machine. The apartment has 2 bedrooms, toilet on each floor, separate bathroom, living room with kitchen, spacious hall and chamber. In every room is a data socket for connecting devices to the computer network. The apartment includes a lockable garage with remotely controlled door. Both garage and apartment are located near the elevator. The apartment has 2 balconies with an orientation to the north and south. Balcony towards the train station is equipped with electronically controlled noise curtain. The apartment has quality wood flooring.

Services in the building complex include reception, 24 hour security and CCTV system. The area includes maintained inner garden and a playground. There are complete shopping and culture amenities and transport links nearby – metro station Vysocanska, bus, tram, train, shopping gallery Fenix, a health center. There is a park which is located 2 minutes walk away and rope climbing center. Apartment is available from 1.8.2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196722
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha113
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.