Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 85 m² bez realitkyKurandové, Praha - Hlubočepy

Určeno ke spolubydlení
Kurandové, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Nabizim k pronajmu 2 nepruchozi pokoje v byte 4+1 (85m2), ktery je v osobním vlastnictví, ve 2. patře celkem třípatroveho panelového domu bez výtahu v klidné části sídliště Barrandov. V soucasne dobe v byte bydli jeden fajn chlapik (31).

K dispozici je svetly velky pokoj –20 m2, orientovan na zapad (6000 Kc/mesic vc. poplatku) a pokoj 13 m2 orientovan na vychod (5000 Kc/mesic vc. poplatku), spolecna kuchyň – 5, 91 m2 a jídelna – 4m, orientovány na západ. V bytě je samostatné WC s umyvadlem, místnost s prackou a koupelna s vanou.

Dále jsou v bytě 3 vestavěné skříně, kuchynska linka a elektricky sporak a nekolik skrinek, dale je mozne vyuzivat společné místnosti na sušení prádla a dvě kočárkárny.

V byte je pripojka UPC, internet v cene.

Dům je sitován 5 minut chůze od tramvajové zastávky Chaplinovo náměstí (20 minut od centra města, 10 minut od stanice metra B Anděl). Veškerá další občanská vybavenost a Aqua centrum je do 10ti minut chůze od nemovitosti. Bezproblémové parkování přímo před domem! Idealni pro milovníka přírody – Prokopské ůdolí a Chuchelský les je v bezprostřední blízkosti.

Uprednostnuji nekuraky, nebo nekoho, komu nevadi kourit z okna:)

VOLNE od 1.7. 2012 a vratna kauce cini vysi jednoho mesicniho najmu.

V případě dotazů či zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat Milana na tel: 775 792 605, nebo na email: mili.maki@seznam.cz

PROSIM NE RUSKY MLUVICI JEDINCE!

We offer for rent 2 rooms in an apartment 4+1 (82m2) in a very quiet part of Barrandov. Apartment is located on the second floor of the building without an elevator.

Apartemant has got kitchen with a fridge, stove and all dishes u need, dining room, separated toilet with basin, bathroom with bathtub and small unit with washing machine.

Very sunny, spacious separated room - 20m2 is oriented to the west. This room is partly furbished, ready to move in on 1.7. 2012 for 6000 CZE per month for single , 6 500 CZE for a couple (including all fees and internet)

The other seaparated room to rent is 13m2 large oriented to the east also partly furbished, ready to move in on 1. 7. 2012 for 5000 CZK per month (including all fees and internet).

Building is located 5 minutes of walk from Chaplinovo namesti tram stop (20 minutes to the centre), all other utilities are in the area (5 minutes).

Car is easy to park right away in front of the building! I prefere non smokers, pets are ok! Deposit is one month rent!

Feel free to contact Milan at any time on ph- 775 792 605, or e-mail him - mili.maki@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196804
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.