Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyValchařská, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Valchařská, Brno - Husovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu pěkný cihlový byt o uspořádání 3+1. K bytu náleží vlastní kotel a všechny měřiče energií a vody. Velmi dobrá dopravní dostupnost do všech částí Brna, např. do centra jen cca 10 min. V blízkosti je řeka Svitava s možností pěkných procházek a vyžití. V bytu je kuchyňská linka, sporák a lednička, mikrovlnka, jinak je byt v podstatě vybaven. Internet i TV lze doobjednat separátně. V okolí velmi dobrá občanská vybavenost a spousta obchodů a restaurací. Požaduji kauci ve výši 14.000,-Kč. Výše záloh je platná pro 2 až 4 osoby. Za domem je dvůr, kde lze sušit prádlo. Byt je k nastěhování od 1.9.2017. Byt je zateplen a má nová plastová okna. Pokoje jsou průchozí!!!

Rent of a nice flat 3+1 ( one kitchen, one living room, two badrooms) in a brick constructed house. Parking in front of the house. Rooms are walk-through. Flat is temperature insulated with its own Boiler for heating and hot water. New plastic windows. Very good connection to all directions of Brno town by bus or tram. Cca 10 min. by tram to the centre. I require refundable deposit 14 thousand CZK. The price is valid for max 4 persons. The apartment is sufficient for 4 person , the rent and energy cost in this case has to be appropriately increased by the agreement. Internet connection is possible - payd by a lessee. I am the owner of the flat. The river Svitava is very close to the flat. In this case you can have nice trips by walk or by bicycle. Available from 1. september 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu196825
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.