Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 148 m² bez realitkyTovární, Praha - Holešovice

Tovární, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena7 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 674 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji slunný atypický byt 4+kk s terasou a balkónem v osobním vlastnictví o celkové rozloze 148m2. Byt se nachází v klidné části staré zástavby Holešovic v 6. patře rondokubistického činžovního domu, který prošel v roce 2010 citlivou kompletní rekonstrukcí (rozvody, fasáda, společné prostory, výtah, okna, střecha, sklepy, ...).

Denní část bytu, který byl zkolaudován v prosinci 2010, tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (51m2) a přímým vstupem na terasu (44m2). Klidová část ve zvýšeném patře nabízí tři obytné místnosti (18m2, 12m2 a 8m2) a balkón do vnitrobloku (3m2). Byt je vybaven koupelnou (9m2), dvěma toaletami, technickou místností a komorou. Ve všech obytných místnostech jsou dřevěné masivní podlahy. Součástí bytu je i sklep (4m2).

Rádi bychom zdůraznili několik vyjímečných prvků nabízeného bytu. Při vstupu okamžitě zaujme neobvykle vzdušný a světlý obývací pokoj s členitým stropem. Díky tomu Vás v obývací části neruší vůně z připravovaných jídel a ani při delší a početnější návštěvě nebudete mít pocit vydýchaného vzduchu. Dalším prvkem výrazně zvyšujícím komfort bydlení je zelená terasa obložená exotickým teakovým dřevem (Massaranduba). V neposlední řadě oceníte určitě i denní světlo v horní chodbě a koupelně díky světlíku.

Poplatky se pohybují kolem 1500 Kč/měsíc. Vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem s ročními náklady na úrovni 12.000 Kč. Přípojka na internet a kabelovou TV přímo v bytě. Bezpečnostní dveře. Parkování v ZPS před domem nebo možnost pronájmu podzemních garáží v blízkém admin. centru (vstup do garáží cca 20m od vchodu do domu).

Holešovice získávají sympatie díky tomu, že ač jsou umístěny velmi blízko nejužšímu centru Prahy, jsou jednou z nejklidnějších městských částí se spoustou odpočinkových zón. V dosahu je páteřní cyklostezka vedoucí podél Vltavy, po které se dostanete během několika minut do úplně jiného světa (Trojský kanál, ZOO, údolí Vltavy směrem Roztoky atd.). Milovníci společenského života mají k dispozici např.: divadla LaFabrika a RockOpera, centrum současného umění DOX, kluby SaSaZu, Mecca, CrossClub a mnoho dalších. Zajímavý je rovněž zrekonstruovaný areál prvního měšťanského pivovaru nebo oceněný areál Classic7. Samozřejmostí je pak výborná dopravní dostupnost (tram, metro C a B) a plná občanská vybavenost.

Tento byt může být vnímán i jako výhodná investice. Atraktivita této lokality do budoucna určitě ještě dále stoupne díky zajímavým projektům v různém stádiu dokončení jako je Prague Marina, River Lofts, DOCK, most pro pěší do Karlína a asi největší plánovaný developerský projekt Praha Bubny. Ke zklidnění dopravy a dalšímu zlepšení dopravní obslužnosti povede dokončení komplexu Blanka, které je plánováno na rok 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197051
Dispozice4+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha148
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.