Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyKe škole, Praha - Chodov

Ke škole, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 999 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt se nacházi v nově zatepleném panelovém domě s novým výtahem, 3 kk o rozloze 62 m2 (+4 m2. lodžie), ulice Ke Škole. Pěkná lokalita obec Chodov, primo u metra Opatov. Byt je situován v 7. patře bytového domu. Má kromě obýváku (15 m2) 2 neprůchozí ložnice (17 + 8,2 m2). Byt má koupelnu s vanou a WC zvlášť. Na podlahách PVC a koberce. Kuchyně je rozmísťovaná v osobní místnosti (6 m2), jen že neni tam okno. Okna jsou plastová. K bytu náleží komora (2 m2) a sklep, místo v kolarne a lodžie. lodžie je zasklená, s vyhledem na klídný zazelený dvůr (orientace Z). Bezpečnostní dveře - vstup pouze přes čip.

Byt má vestavné skříně, lůžko, kuchynskou linku a nábytkovou stěnu. Topení ÚT. V blízkosti veškerá občanská vybavenost (obchody, škola, školka, poliklinika,knihovna) i velmí dobré spojení MHD do centra (metro 1 stanici busem nebo 3 min. pešký). Lze parkování před domem. V domě jsou dostupné sítě společnosti UPC - možno využívat. Vhodné pro rodinu s dětmi. Cizinci a studenty po dohodě, domácí mazlíčci ano. Volný k nastěhování ihned.

Dá se pronájmout garáže vedle doma.

Pokud budete mít dotazy – neváhejte mě kontaktovat. Ráda odpovím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197212
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.