Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 150 m² bez realitkyVedrovice - Vedrovice, Jihomoravský kraj

Vedrovice - Vedrovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o následující soubor věcí nemovitých:

- budova č. p. 228 s přistavěným skladem, postavená na parcele st. 150;

- pozemek p. č. st. 150 /zastavěná plocha a nádvoří) o výměře 365 m2;

- pozemek p. č. 1415 (zahrada) o výměře 446 m2;

- trvalý porost na parcele p. č. 1415,

Rodinný dům č. p. 228 se nachází na parcele st. 150. Je v centrální části obce, v blízkosti obecního úřadu, mateřské a základní školy, kostela a zastávky autobusové dopravy. Je přízemní, zděný, částečně podsklepený, ve střeše domu je jedna podkrovní místnost. Splňuje předpoklady pro standardní bydlení. Tvoří jej tři obytné místnosti, kuchyň a příslušenství, koupelna a WC. Připojený je na veřejný vodovod, vodoměr je v podzemním podlaží domu. Dále je připojený na plynofikaci, rozvod plynu je do vnitřní části domu veden od odběrního sloupku, který je v oplocení předzahrádky domu. Třetí přípojku tvoří připojení na elektrickou rozvodnou síť, světelný a motorový proud, rozvaděč domu je opatřen jističi. Podzemní podlaží domu je částečné, do 50% zastavěné plochy nadzemního podlaží a tvoří je dvě místnosti; místnost s plynovým kotlem ústředního vytápění a elektrickým boilerem na ohřev vody a skladová místnost. Přístup do podzemního podlaží je po vnitřním betonovém schodišti. Odpady jsou svedeny do plastového septiku - v obci se bude realizovat výstavba tlakové kanalizace.

Nadzemní podlaží je tvořeno hlavní nadzemní částí domu a dvěma přístavbami, vstupní verandou a dvorní přístavbou, ve které je umístěna koupelna a splachovací záchod. Nadzemní podlaží má dvě obytné místnosti. Nad hlavní částí domu je dřevěný vaznicový krov s pálenou taškovou krytinou. Do vnitřní části krovu je vestavěna jedna střešní místnost, do které je přístup po vnitřním dřevěném schodišti bez podstupnic. Celý dům je vytápěný ústředním vytápěním s plynovým kotlem, radiátory jsou ocelové.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197292
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíObecní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.