Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 96 m² bez realitkyRyšánkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Ryšánkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj
Cena3 760 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 946 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi zajímavý byt v žádané lokalitě Černá Pole, který se nachází v klidném domě po kompletní rekonstrukci (výtah, rozvody, zateplení vatou, zpravené sklepy i chodby), na vedlejší ulici Ryšánkova. Byt vzniká nástavbou na střeše domu se samonosnou konstrukcí (jedná se tím pádem prakticky o samostatnou novostavbu na cihlovém domě). Nástavba je tvořena z ytongu zatepleného minerální vatou a mírně sklonitou střechou. K bytu náleží terasa, která orientovaná stejně jako většina bytu jiho - západním směrem s výhledem na centrum Brna a jeho dominanty a je po celé délce bytu. Ložnice či pracovna je orientována opačným směrem s pěkným výhledem na kopec Hády a sever Brna. V bytě je navržena koupelna s rohovou vanou a větším oknem, wc bude oddělené. Všechny místnosti jsou neprůchozí, přístupné z chodby a vzhledem k tomu, že výstavba právě probíhá, lze při včasné rezervaci provádět v bytě i dispoziční změny na přání. Předpokládaný termín dokončení je září 2012. V současné době je dokončována hrubá stavba (obvodové zdilo, střecha, odpady, voda a další). K bytu neleží sklep, výraznými výhodami jsou vytápění i ohřev vody vlastním plynovým kotlem, zanedbatelné měsíční náklady na fond oprav (pouze udržovací, stejně jako u novostaveb), pouze jeden soused na patře, záruka 5 let. Pro bližší informace či prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

We offer a very attractive apartment in a desirable location Black Field, located in a quiet house after a complete reconstruction (elevator, plumbing, insulation wool, informed cellars and corridors), on a side street Ryšánková. Flat body occurs on the roof is self-supporting structure (it is thus practically independent of the new building on a brick house). The superstructure is made ​​of a thermally insulated with mineral wool YTONG and slightly bow roof. The apartment has a terrace, which oriented the same way as most apartment south - west overlooking the center of Brno and its landmarks and the entire length of the apartment. Bedroom or study is oriented in the opposite direction with a nice view of Hady Hill and north of Brno. The apartment is designed bathroom with corner bath and large window with toilet is separate. All rooms are separated, accessible from the corridor and due to the fact that construction is underway, with early booking can be done in the apartment and layout changes on request. Expected completion date is September 2012. Currently, the rough construction is completed (peripheral zdilo, roof, waste, water, etc.). To lie flat cellar, significant advantages are heating and hot water boiler own gas, negligible monthly cost to fund repairs (maintenance only, as well as for new buildings), only one neighbor on the floor, 5-year warranty. For further information or inspection please contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197315
Dispozice4+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha96
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.