Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný, hezký, plně vybavený byt na rozhraní Žižkova a Jarova. Byt je situovaný v prvním nadzemním podlaží činžovního domu. Skládá ze dvou velkých oddělených moderně a prakticky vybavených místností. Z prostorné kuchyně s křeslem a jídelním stolem a obývacího pokoje odkud je vstup do koupelny, která je oddělená od WC. V obývací pokoj je prakticky zařízený pohovkou, konfrerenčním stolkem, manželskou postelí, stolkem na notebook (UPC) a prakticky umístěnými skříňkami, nabízí prostor k setkání i odpočinku.

Byt je plně vybaven. Je zde k dispozici manželská postel, skříně, sedačka, menší a velký stůl, židle, kuchyňská linka, myčka, lednice, pračka, mikrovlná trouba, plynová trouba, malý vysavač. Byt je nově vymalován, jsou zde 3 roky stará plastová okna, vstupní dveře jsou bezpečnostní.

Byt se nachází v přímé blízkosti tramvajové zastávky Strážní (tram. 9,1 ; cca 20 minut na Václavské náměstí). Byt je světlý, prostorný, sitován na jih v prvním nadzemním podlaží s krásným výhledem do zahrady. Velmi dobrá občanská vybavenost v okolí, park Židovské pece, Vítkov, Parukářka. K dispozici ihned. Cena 8.800 Kč + poplatky (2.500-3.000 Kč -poplatky zahrnují vodu, elekřinu, plyn i poplatky za úklid domu)

We speak English, if you are interested in this offer, please contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197378
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha44
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.