Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyJeřábkova, Praha - Chodov

Jeřábkova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt se nachází v nově zatepleném panelovém domě v klidné části hned vedle parku mezi Hájema a Opatovem, 3+kk o rozloze 62 m2 (+4 m2 lodžie), ulice Jeřábkova 1460/10. Byt je situován v 8. patře z 9. Má kromě obýváku (15 m2) 2 neprůchozí ložnice. Byt je částečně zrekontruován (WC, koupelna a předsíň. WC je součástí koupelny. Velká šatní skříň v předsíni. Na podlahách dlažba (předsíň, wc a koupelna) koberce v pokojích. Okna jsou plastová. K bytu náleží komora (2 m2) v 6. patře. Orientace bytu na východ.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost (obchody, škola, školka, poliklinika,knihovna) i velmi dobré spojení MHD do centra. Metro Háje 5 min chůze. Autobus 2 min. Parkování před domem. V bytě je dostupné UPC. Vhodné pro rodinu s dětmi. Cizinci po dohodě, domácí mazlíčci po dohodě. Volný k nastěhování od července. Dlouhodobý pronájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197451
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.