Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPod Pekařkou, Praha - Podolí

Pod Pekařkou, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Jako majitelé nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 2+kk ve velmi příjemném a klidném prostředí v Praze 4-Podolí, ul. Pod Pekařkou, okolní zástavba – rodinné domky, velmi pěkný výhled a velmi dobrá dostupnost MHD (bus 148, 188 250 m, tram 3, 17 500m, metro C Pankrác). Byt je v cihlovém zatepleném domě, 3. patro (ze tří) bez výtahu, jižní orientace, 50 m2, pokoje jsou neprůchozí, samostatné WC, koupelna s vanou, vlastní plynový kotel na teplo a teplou vodu, telefonní přípojka, TV kabel, rychlý internet, parkování bez problémů před domem. Zařízení bytu: kuchyňská linka, nový plynový sporák s elektrickou troubou, chladnička s mrazákem, automatická pračka, jídelní stůl se židlemi, 3 skříně ve zdi, předsíňový nábytek, koberce v obou pokojích. Byt je připraven k pronájmu od 01.12.2013.

We are pleased to offer this single bedroom apartment for rent. It is situated in a very peaceful area (Podolí) on the third floor without an elevator. The apartment is partly furnished – fitted kitchen, bathroom with a bath (including a washing-machine) with the bedroom unfurnished. Further furnishing is possible on request. The apartment is exposed southwards. The nearest metro station is Pankrác (10 minutes walk or 2 stations with the bus which is 5 minutes walk). The view is stunning, convenient off street.

Earliest date availible: 1/12/2013

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197476
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.