Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyNovodvorská, Praha - Lhotka

Určeno ke spolubydlení
Novodvorská, Praha - LhotkaVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč


Majitelka bytu (která v bytě nebydlí), hledá tímto do svého opravdu pěkného, slunného, komplet zrekonstruovaného a hezky zařízeného bytu, muže ke spolubydlení. Jedná se o byt 3+1, kde je jeden pokoj již obsazen a nyní obsazuji "ložnici". V bytě budou bydlet pouze 2 spolubydlící! Společné prostory kuchyň, předsíň, WC a koupelna a lodžie. Byt je plně a nadstandartně vybaven! Stačí si donést pouze své osobní věci a může se bydlet! Internet Wifi zaveden - nepožaduji platit!

Pokoj je zařízen jako ložnice, takže velká postel, skříně, držák na TV. Byt se nachází v ulici Novodvorská (zastávka bus Novodvorská) v blízkosti obchodního centra Novodvorská Plaza. V místě je plná občanská vybavenost. Výborné denní a noční spoje 50m od baráku. 5 min. na metro C Kačerov, 12 min. na metro B Smíchovské nádraží. Velice příjemná lokalita v blízkosti lesa, přírodního koupaliště, několika fit center , bruslařské a cyklistické stezky. Bezproblémové parkování před domem. K NASTĚHOVÁNÍ IHNED. Vratná kauce 7000Kč. NUTNO VIDĚT!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197594
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.