Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyGorkého, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Gorkého, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu zděný byt 3+kk v ulici Gorkého (10 min do centra města) ve velmi klidném a udržovaném domě. Byt má rozlohu 76 m2, tvoří jej 2 samostatné pokoje (19 m2 a 13 m2, ke každému navíc náleží zasklená lodžie po celé délce pokoje) a velký obývák (cca 21m2) s balkónem orientovaným do klidného vnitrobloku plného zeleně. Pokoje jsou zařízeny pouze částečně (v bytě bude ponecháno zařízení dle dohody). Obývák je propojený s kuchyní, která je plně vybavená (kuchyňská linka, varná sklokeramická deska, trouba, myčka, lednička, varná konvice, digestoř). V koupelně je rohová vana, umývadlo. WC oddělené. Vlastní kotel na ohřev vody i vytápění. Vše po kompletní rekonstrukci provedené v letech 2005 (nová kuchyň, koupelna, wc, dveře, okna) + 2011 (nová výmalba, renovace parket, nové topení a elektroinstalace v pokojích). K bytu náleží velký zděný sklep. Možnost využívat zahradu u domu (posezení, pískoviště, sušení prádla) a kolárnu (společná pro 2 byty). Volný od 1. září 2014. Cena 9.500,- + energie (max. 3.000,-). Dohoda možná.

We offer for rent an apartment in Gorkeho Street (10 min to city center) in a very quiet and well-kept house. The apartment has an area of 76 m2 and consists of 2 separate rooms (19 m2 and 13 m2, each of them with latge glazed balcony) and a large living room (approx. 21 m2) with balcony facing the courtyard full of greenery. Rooms are furnished only partially (agreement possible). The living room is connected to the kitchen, which is fully equipped (electric stove, oven, dishwasher, fridge etc.). The bathroom has a corner bath, washbasin. WC separate. The boiler for hot water and heating. Reconstruction carried out in 2005 (new kitchen, bathroom, wc, doors, windows) + 2011 (new paintings, floor renovation, new heating and electrical rooms). The apartment has a large brick cellar. Possible to use garden (furniture, sandpit, drying) and preserve room for bikes (private for 2 apartments). Available from 1 September 2014. Price 9.500 CZK + energy (max. 3.000 CZK). Agreement possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197642
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.