Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 20 m² bez realitkySvážná, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Svážná, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč


Prenecháme (ja a priateľ) voľnú izbu v byte 4+1 v Novom Lískovci. Izba je neprechodná, kompletne zariadená - skrine, postele, prípadne je potrebné dokúpiť stôl. Byt je po rekonštrukcií, zateplený, plastové okná, plávajúca podlaha. Je tu pračka, el. sporák, chladnička s mrazničkou...Kupeľňa a WC sú samostatné.

Izba vhodná pre dvoch ľudí alebo pár. Nájomné za celú izbu je 8 000 Kč + internet 100 Kč na osobu/mesiac. Platí sa kaucia vo výške jedného mesačného nájmu. Izba je voľná od začiatku srpna, prípadne září.

Byt sa nachádza na ulici Svážná, kľudná štvrť, v blízkosti je Kampus, Tesco, Albert, lekáreň, pošta...Zastávka Koniklecová 2-3 minúty od bytu (linky 26,29,50,90, 95 nočná). Do centra 15-20 minút.

Okrem nás tu bývajú ešte dvaja nekonfliktní, priateľskí chalani, jeden pracujúci, druhý študent. Malé zvieratko nie je prekážkou.

Ak máte záujem píšte na mail: kristina.manduchova@gmail.com alebo volajte na 775 135 569 a dohodneme sa na prehliadke.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197718
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.