Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 493 m² bez realitkyJanov nad Nisou - Janov nad Nisou, Liberecký kraj

Janov nad Nisou - Janov nad Nisou, Liberecký krajVybaveno
Cena750 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím na prodej chatu s pozemkem v Bedrichove Jizerskych horach. Upozorneni : chata je na samote schovana za stromy,v nerusenem soukromi, pristup ze silnice asi 70m do kopce. V přízemí chaty je zádveří, malá kuchyň s linkou, obytná místnost s krbem, pokoj se schody dopatra, malá koupelna se sprchovým koutem a WC. Dřevěné schody vedou do podkroví se sedlovou střechou, kde je ložnice. Vytápění – ústřední topení, krb s krbovou vložkou . Vlastní studna. Ohřev vody plynovou karmou. Podlahová krytina – korek, dřevo, dlažba. V r. 2007 provedena nová elektroinstalace. Žumpa s trativodem. Střecha plechová. Samostatný zděný sklep a udírna.V blízkosti lyžařské vleky, bobová dráha a jiné vymoženosti.

Cottage for sale in Bedrichov, Jizera Mountains. Disclaimer: secluded cottage is hidden behind trees in undisturbed privacy, access from the road about 70 meters up the hill. The cottage has ground floor entrance hall, small wooden fitted kitchen, living room with fireplace, room with wooden steps to the attic bedroom, a small bathroom with shower and toilet.Central heating, fireplace with fireplace insert. Private well. Water heating gas karma. Flooring - cork, wood and tiles. In 2007, new wiring done. Metal roof. Detached brick cellar and barbecue smoker.Near ski lifts, bobsleigh and other conveniences.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197866
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha493
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.