Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyU Mrázovky, Praha - Smíchov

U Mrázovky, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby1 750 Kč


Pronajmu slunný byt I.kat. 2+1 s balkonem (50m²), 1.patro v zatepleném (2012) cihlovém domě, dlouhodobě na 3 až 5 let s opcí, s případným následným odprodejem v horizontu cca za 5 let, na Smíchově v krásné a klidné lokalitě 10 min. pěšky od Anděla.

Plastová okna se žaluziemi (2009) situována na východ do zeleně s částečným výhledem na Prahu. Byt je vybaven TUV a ÚT s plyn. kotelnou v domě, plynovou přípojkou na sporák, STA, k bytu patří sklepní koje cca 2,5m².

Rekonstruovaná koupelna (2007) je vybavena sprchovým koutem, skříňkou s umyvadlem, galerkou a pračkou.

V případě vymalování, osazení plyn. sporáku a kuch. linky je byt ihned obyvatelný, nicméně stav vnitřních povrchů odpovídá době užívání od r. 1962, proto je potřebná částečná renovace (přeštukovat stěny, přebrousit parkety, vyměnit PVC, zrenovovat zárubně i dveře, vyměnit zásuvky a vypínače a instalovat kuchyň). Některá řemesla mohu dohodit za rozumné ceny (bourací, zednické, štukatérské a obkladačské práce, dále pak podlahářské práce, výměnu dveří (dveře za levnější ceny), renovaci zárubní a finální malířské práce.V případě zájmu mohu zajistit za slušné ceny i elektrikáře a instalatéra/plynaře.

Na základě vložených prostředků do předem provedené renovace nebudu požadovat žádnou kauci a od jejich výše se bude odvíjet i konečná výše měsíčního nájmu. Plyn. sporák a kuch. linka se započítá do vložených prostředků max. do výše 20.000,- Kč.

V případě jen vymalování a závazku provádět renovaci tzv. "za pochodu" bude nájem 9.900,- a budu požadovat kauci 30.000,- Kč. Vrácení kauce a výše nájmu se pak bude odvíjet od výše investic...

Byt záměrně nabízím před provedením renovace, aby si ho uživatel mohl zařídit k obrazu svému a dobře se mu v něm pak dlouhodobě bydlelo…

Výše nájmu: 9.900,- Kč / měsíčně (možná sleva až o 1.800,- Kč a to dle výše vložených vlastních prostředků do renovace) + poplatky cca 1.250,- Kč / dospělý, 500,- Kč / dítě do 15-ti let (poplatky budou 1x ročně vyúčtovány dle skutečné spotřeby domácnosti a obsahují vytápění, výrobu a spotřebu TUV, vodné/stočné, osvětlení společných prostor domu, odvoz a likvidaci odpadů).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197867
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.