Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 1194 m² bez realitkyMoravská, Litomyšl - Litomyšl, Pardubický kraj

Moravská, Litomyšl - Litomyšl, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena750 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Větší dům nebo chalupa se zahradou Lubná – Litomyšl, Polička. SUPER CENA

Jsme majitelé a nabízíme k prodeji větší rodinný dům v Lubné, obci s veškerou občanskou vybaveností (školka, škola, lékař, pošta, obchody, ….) mezi historickými městy Litomyšl (15 km) a Polička (8 km), v blízkosti přírodního útvaru Toulovcovi maštale a rekreační oblasti Budislav.

Dům stojí v klidném místě (s výhledem a na louky, lesy, kopečky) mimo hlavní silnici, s příjezdem po obecní cestě udržované i v zimním období a se zajištěným odvozem kom. odpadu.

Jedná se o zajímavou stavbu čtvercové tvaru s uzavřeným dvorečkem a „pavlačí“. Byla upravována a modernizována v letech cca 1980 a cca 2005. Je napojena na plyn, elektřinu, obecní vodovod. Vlastní studna je součástí a odpad je sveden do jímky. Vytápění je ústředním topením kotlem na plyn - radiátory, popř. bylo topeno pouze v kamínkách (druhý průduch komína). Splachovací WC kombi, samostatná prostorná koupelna s vanou a bojlerem.

Dispozice domu lze využít velmi variabilně - dům je možné využít jak k trvalému bydlení (i dvougeneračnímu) a případně i k podnikání, tak i k rekreaci v krásném, klidném prostředí v blízkosti přírody a historických měst. Vzhledem k velikosti pozemku a hospodářskému zázemí je zde i možnost chovu drobného zvířectva.

Obytná část se skládá z 5ti prostorných místností a naposledy byly prostory řešeny jednoduchým (změnitelným) způsobem na dvě samostatně přístupné jednotky 2 + KK (v každé je instalován kombinovaný sporák plyn + el., voda, odpad). 1 velká samostatně přístupná místnost byla jako společná. Dále byly v objektu vytvořeny 2 samostatné letní pokojíky. Případná půdní vestavba na obytnou částí je možná – hurdiskový strop.

V hospodářské části je jedna obrovská dílna přístupná také vraty a druhá stejně tak velká místnost s kamennými zdmi a výhledem (i přístupem) do zahrady. Dále je v této části prostorný přístodůlek a WC, sklad na dřevo. Venkovní posezení s udírnou a grilem, …..

Příslušející pozemky jsou dostatečně prostorné, celkem 1.194 m2. Stavební parcela má výměru 460 m2, zahrada 734 m2. Pozemky jsou oploceny a kolem plotu bylo osázeno velké množství okrasných keřů a stromů, které již dnes vytváří příjemné soukromí.

Prodáváme jako přímí majitelé.

Dům zůstane částečně zařízen (sporáky, linka, barový pult, skříně, válendy, atd.). Odstěhovali jsme se před cca 5ti lety, po tuto dobu nebyla žádná údržba. Dům ji bude potřebovat a tak i přes zajímavost a rozlehlost objektu a pozemků i atraktivnost lokality stanovujeme cenu v této velmi rozumné a nízké úrovni.

FOTO na inzeratprodej.webnode.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197897
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha1 194
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.