Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyHeyrovského, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Heyrovského, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu 2+kk světlý nově zrekonstruovaný byt, 50 m2, v panelovém domě s výtahem, v klidné zástavbě. Byt se nachází v 6. patře z 8. Zděné jádro. Je plně vybavený novým nábytkem a spotřebiči. Kuchyňská linka vč. nádobí a myčky, plynový sporák, trouba, lednice, pračka, sušák na prádlo a žehlící prkno, žehlička, LED televize, radio (měnší spotřebiče a věci lze v bytě ponechat či odstranit, dle dohody). Byt má plastová okna a balkón. K dispozici sklep. V domě naproti se nachází policejní stanice, restaurace, obchody všeho druhu, lékárna apod. Klidná lokalita v blízkosti parku. Nájem 8000,- + poplatky cca 4000,-. V bytě není dovoleno kouřit.

I offer a 2-room + kitchen corner flat for a rent, newly reconstructed and light, in a panel house with a lift, in a calm area. The flat is in a 6th floor from 8. Brick-built core. The flat is newly furnished, with appliances. Cookware, dishwasher, gas stove, oven, fridge, washing machine, clothes horse, ironing board, iron, LED TV, radio (smaller appliances are possible to remove, according to agreement). The flat has plastic windows and a balcony. A cellar is there too. There is a police station in the opposite building, restaurants, shops, pharmacy etc. in a close surroundings. A calm locality near a park. The rent 8000,- + approx. 4000,- CZK for fees. Smoking is forbidden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197941
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.