Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 110 m² bez realitkyProstějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Prostějov - Prostějov, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 899 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji dvougenerační patrový rodinný dům v řadové zástavbě, se zahradou na ul. Česká v Prostějově. Jedná se o vilu z třicátých let, převážně v původním stavu, se 2 nadzemními podlažími, půdním prostorem s možností vestavby a částečným podsklepením. Ve zvýšeném 1.NP se nachází bytová jednotka 2+1, koupelna s WC a veranda s přímým vstupem na zahradu. Ve 2.NP je situována tatáž bytová jednotka, se shodnou dispozicí, pouze koupelna není provedena. V podkroví - půdním prostoru možno zřídit vestavbu, v 1.PP jsou 2 sklepní místnosti. Za domem je zahrada o rozloze 248 m2.

Technická vybavenost : vytápění je lokální, na tuhá paliva, v každém bytě jsou krásná původní kachlová kamna, v kuchyni v 1.NP kachlový sporák. Vytápění je doplněno plynovými WAF kamny, přípojka vody z obecního vodovodu, ohřev TUV - průtoková plynová karma, kanalizace splašková i dešťová napojena na městskou kanalizaci, elektrika 220. Jedná se o velmi zajímavý dům, v původním stavu, výborně situovaný v klidové části centra města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu197947
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.