Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 105 m² bez realitkyUmělecká, Praha - Holešovice

Umělecká, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Luxusní, nezařízená, mezonetová půdní vestavba 3+1 o rozloze 105 m2 s terasou o velikosti 10 m2.Budova je dobře udržovaná s prostorným dvorem a výtah. Kuchyně je plně vybavena, plynový sporák s elektrickou troubou, mikrovlná trouba a myčka na nádobí. Dvě koupelny,obě s vanou a toaletou a jedna s bidetem. Vytápěno ústředně, v bytě jsou plovoucí podlahy a parkety. Internet UPC. By je velmi sveětlý a vzdušný, v příjemné lokalitě pražských Holešovic nedaleko jednoho z nejkrásnějších parků Stromovka, snadno dostupný vozem i MHD.

Luxurious, unfurnished attic duplex apartment, three rooms and full kitchen, total size 105 m2 with 10 m2 large terrace. The building is well kept with a nice courtyard and lift. Kitchen is fully equipped, including gas stove, electric oven, microwave and dishwasher. The apartment has two bathrooms, both with bathtub and toilet and one with bidet. Heated centrally, floors are parqueted throughout and bathrooms fully tiled. UPC internet connection available. The apartment is bright and sunny and found in a very nice locality of Prague's Hole­sovice, near one of the nicest green areas in town, Stromovka; easily accessible by either car or public transport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198005
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.