Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyBořivojova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Bořivojova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné2 900 Kč

+ Poplatky za služby210 Kč


Hledáme 1 nebo 2 nové spolubydlící do bytu 2+1 na Bořivojově ulici. Byt je pro čtyři lidi, takže nájem je doopravdy nízký vzhledem k lokalitě uprostřed Prahy. Cesta k VŠE trvá 6 minut pěšky a 6 minut je to i na zastávku tramvaje 9 Husinecká. Nejbližší metro A Jiřího z Poděbrad je 10 minut chůze, metro C Hlavní nádraží je hned další zastávka po Husinecké. Naproti jsou dva malé obchody a 200 m od bytu je supermarket Albert.

V bytě je koupelna s vanou a skříňkou na toaletní potřeby. Teplou vodu ohřívá bojler. Dále je tu kuchyň s kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a troubou; kuchyňský kout se stolem a židlemi a s rozkladatelným gaučem pro návštěvy. V první průchozí místnosti je skříň, knihovna, dva stoly a postel (druhý člověk spí ve vestavěném patře). V další místnosti je opět postel, skříň a dva stoly a vestavěné patro. Zároveň je v bytě místo i pro další vlastní nábytek. Máme tu bezdrátový internet SDSL od O2.

Byt je ideální pro studenty VŠE a pracující v Žižkově a okolí. Nastěhování možné okamžitě. Cena: 2900 Kč nájem + 250 Kč poplatky na jednoho člověka na měsíc.

We are searching for 1 or 2 new flatmates into a 2+1 flat on Bořivojova street. The flat is for four people so the rent is quite low considering the locality in the middle of Prague. The distance to VSE is 6 minutes on foot, and it takes 6 minutes and the closest metro A Jiriho z Podebrad is 10 minutes of walk away, metro C Hlavni nadrazi is the next stop after Husinecka. There are two grocer's shops opposite to the house and 200 meters away there is an Alber supermarket.

In the flat there is a bathroom with a bathtub, and a closet. The warm water is from boiler. Next, there is a kitchen with a gas stove. Then there is a kitchen table with chairs and an expandable couch. In the first room there are a wardrobe, drawers for books, two desks and a bed (second person sleeps on the built in floor). In the next room there is a bed again, a wardrobe and two tables and a built-in floor for another person. There is also some room for additional furniture if needed. We have wireless SDSL internet from O2.

The flat is ideal for the students of VSE, or people workin in Zizkov and surroundings. You can move in immediately. The price is 2900 Kc + 250 Kc fees per person per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198048
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.