Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 220 m² bez realitkyStaroveská, Ostrava - Proskovice, Moravskoslezský kraj

Staroveská, Ostrava - Proskovice, Moravskoslezský kraj
Cena4 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 720 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům po celkové rekonstrukci, nacházející se ve velice žádané lokalitě Ostrava – Proskovice. Tato lokalita umožňuje bydlení mimo rušné město ale pouze 10 min MHD do města se širokými nákupními možnostmi / Avion shoping park /.

Při rekonstrukci domu byly použity nadstandardní materiály tedy střešní krytina TONDACH, podlahové vytápění v celém domě TOP HEATING, lité anhydritové podlahy, plastová okna – izolační trojsklo, 11 ks střešních oken VELUX, nové jádrové a sádrové omítky, drenážní izolace, zateplení domu nadstandardním zateplovacím systémem STO. Dům napojen na veškeré inženýrské sítě včetně městské kanalizace.Součástí domu jsou dvě kuchyňské linky se spotřebiči v ceně 200 000,-Kč, 2 * rohové vany a krbová vložka.

Dům byl rekonstruován za účelem dvougeneračního bydlení se samostatnými vstupy tedy v 1NP bytová jednotka 3 +kk včetně komory, technické místnosti a venkovní terasy, ve 2NP bytová jednotka 5 +kk včetně prostorného balkonu.Možnost dokončení ve variantě jednogeneračního domu.V domě dokončeny veškeré elektroinstalační a instalatérské práce.Vytápění domu je zajištěno plynem – kondenzační kotel VIESSMAN nebo tuhými palivy kotlem VIADRUS s 800 l zásobníkem pro kumulaci tepla.

Dům je celý podsklepen, sklepní prostory jsou taktéž po rekonstrukci tedy nové omítky, betonové podlahy, elektroinstalace. Část sklepa slouží jako obytná s kuchyňskou linkou, soc. zařízením a radiátory pro vytápění.K domu patří velká rozlehlá zahrady s ovocnými stromy.

Zájemci doporučuji prohlídku nemovitosti.

Rychlé jednání sleva dle dohody

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198160
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha220
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.