Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 304 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Majitel nabízí k prodeji prostorný, tichý, nadstandarně zařízený byt 3+1 v novostavbě z roku 2008, v lokalitě Nová Harfa. Součástí je balkón (12 m2), podzemní garážové stání a vedle něj rozlehlá sklepní komora (11 m2). Byt je ve 3. nadzemním podlaží, s orientací na jih a západ. Všechna okna směřují do klidného, udržovaného vnitrobloku. Výborné spojení spojení MHD do centra: tramvají 16 minut, vlakem (S1) 8 minut. Byt má dřevěné podlahy a dlažbu, 2 WC, atypicky řešenou bezbariérovou koupelnu, kuchyňskou linku na míru se spotřebiči AEG, posuvné dveře umožňující volitelné oddělení či naopak propojení kuchyně a obýváku, vstupní bezpečnostní dveře. V areálu je večerka a několik restaurací, malý supermarket jen 50 m od vchodu. V okolí nová zástavba a cyklostezka, park Podviní, dostupná nákupní centra a divadla.

I am selling my flat in the Nova Harfa complex (with a number of local flats owned by British and other expats). Building completed in 2008. The flat on 2nd floor is spacy and includes a balcony (12 sqm), underground garage place and an adjacent large cellar (11 sqm). All windows head to south and west, into a quiet and well-maintained courtyard. Excellent public transportation to the centre: 16 minutes by tram and just 8 minutes by city train. The flat has wooden and tiled floor, two lavatories, barrier-free bathroom, tailor-made kitchen cabinets equipped with AEG-brand appliances, sliding door that can optionally separate the kitchen space from the sitting room, and a safety entrance door. Groceries and restaurants in the compound, a few meters off the house. In the surroundings are new residential compounds, a long cycle track, Podvini public gardens, shopping centres, and theatres.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198218
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.