Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkySídlištní, Praha - Lysolaje

Sídlištní, Praha - Lysolaje
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Krásný slunný byt 3+kk v 1. patře novostavby na rozhraní Suchdol/Lysolaje v přímé blízkosti Zemědělské Univerzity. Byt je orientovaný na jihozápad, ze dvou balkónů výhled do zeleně. Byt je nabízen k pronájmu nezařízený, ale po dohodě možno částečně dozařídit. Obývák je spojený s kuchyňským koutem vybaveným moderní linkou s vestavěnými spotřebiči včetně elektrického sporáku, myčky na nádobí, lednice s mrazničkou. V koupelně vana a pračka, toaleta zvlášt. Na podlahách jsou parkety a dlažby. K dispozici komora i sklep, volné parkování na velkém dvoře a přilehlých plochách. Velmi hezké bydlení v suchdolské části Lysolají s výborným autobusovým spojením na metro A Dejvická, cesta přibližně 7 minut. Veškerá občasnká vybavenost v místě, nedaleko Zemědělská universita a mezinárodní škola Riverside.

Beautiful sunny two bedroom apartment is situated on 1st floor of new building on the boundary of Suchdol and Lysolaje close to the Agricultural University. Flat has south-west orientation, two balconies overlooking the greenery. It is offered for rent unfurnished, but after an agreement can be partly furnished. Lounge is connected with a kitchenette equipped with a modern cupboards and all appliances including electric stove, dishwasher, fridge / freezer. In the bathroom, bathtub and washing machine, toilet separately. The floors are parquet and tiles. Flat comes with a pantry and cellar, free parking in the courtyard and surrounding areas. Popular Suchdol part of Lysolaje with excellent bus services to metro A Dejvicka, journey only about 7 minutes. All amenities nearby, Agricultural University and international Riverside School very close.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198264
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.