Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 400 m² bez realitkyPalackého, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Palackého, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Cena9 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 289 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám luxusní funkcionalistickou vilu postavenou v letech 1933-1934 v Jablonci nad Nisou u přehradní nádrže Mšeno známou též jako Kantorova vila. Kantorova vila je výjimečná svou architekturou a nabízí velmi příjemné prostředí pro bydlení. Nachází se v klidné rezidenční čtvrti v bezprostřední blízkosti vodní nádrže Mšeno obklopené zelení. Vila slouží v dnešní době jako nájemní dům, skládá se ze čtyř bytových jednotek, které prošly rekonstrukcí v roce 2006, k dispozici jsou též tři garážová stání. Další rekonstrukce vily proběhly v roce 2011. V bytech jsou do velké míry zachovány původní interiéry, dřevěné podlahy, dřevěné stěny či mramorové obklady, byty jsou vybaveny novými kuchyňskými linkami a koupelnami. K vile náleží krásná zahrada o výměře 729 m2. Dispozice: V 1. PP se nachází prostorné garáže, technické zázemí domu a byt 1+kk, v 1. NP je samostatný byt 3+1 se zasklenou terasou, ve 2. NP je prostorný byt 3+1, ve 3. NP se nachází byt 2+kk se vstupem na slunnou terasu (60m2). Jedná se o výjimečnou nemovitost.

Verkaufe exklusive funktionalistische Villa in Jablonec nad Nisou gebaut zwischen Jahren 1933-1934 in unmittelbarer Nähe der Stausee Mšeno, die auch als Kantors Villa bekannt ist. Villa ist außergewöhnlich für seine Architektur und bietet eine sehr angenehme Umgebung für Wohnen. Villa liegt in einem ruhigen Residenz-Bezirk mit viel Grün und Parkanlage. Villa dient zurzeit wie ein Miethaus, besteht aus vier Wohnungen, die im Jahr 2006 rekonstruiert wurden, gibt es auch drei Garagen zur Verfügung. Weitere Rekonstruktion der Villa wurde im Jahr 2011 durchgeführt. Die Wohnungen sind mit Original-Interieur-Elemente wie Holzböden, Holzwände und Schränke und auch Marmor Fliesen und mit neun Küche und Badezimmer ausgestattet. Zur Villa gehört sehr schöne Garten, die Fläche von 729 m2 hat. Disposition: im Erdgeschoss gibt es Wohnung (1+Wohnküche), geräumige Garagen und technischen Hintergrund, im ersten Boden gibt es selbstständige Wohnung (3+Küche) mit einer verglasten Terrasse, im zweiten Boden gibt es geräumige Wohnung (3+Küche), im dritten Boden gibt es Wohnung (2+Wohnküche) mit einer sonnigen Terrasse (60 m2). Villa ist eine außergewöhnliche Immobilie und gute Investition.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198328
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha400
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.