Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1000 m² bez realitkyNa Chmelnici, Slaný - Kvíc, Středočeský kraj

Na Chmelnici, Slaný - Kvíc, Středočeský kraj
Cena1 800 Kč

Tato nemovitost již od 8 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej atraktivního pozemku ve Slaném-Kvíci. Jde o nově vydělenou parcelu z pozemku p.č. 17/12 v sousedství parcely 17/14 v k.ú. 749532 Kvíc. Základní velikost parcely je 1000 m2, lze jednat i o zmenšení či zvětšení rozlohy parcely. Podle územního plánu města Slaný (viz. výřez ÚP) je pozemek určen pro bytovou zástavbu. Na pozemku nebo na hranici pozemku jsou inženýrské sítě: elektřina, vodovod, kanalizace. Přípojky telefonu a plynu lze zřídit, nyní jsou ve vzdálenosti cca 80 m od hranice pozemku. Pozemek je svažitý s orientací na jih až jihojihovýchod s terénní hranou na severní straně pozemku přiléhající k místní komunikaci. Okolní reliéf jej chrání před západními, severními a východními větry, takže má velmi příjemné mikroklima. Pozemek je obklopen zelení v klidném a bezpečném prostředí předměstí Slaného. Vzdálenost do centra města 20 min. chůze, 3 min. autem. Nájezd na R7 ve vzdálenosti cca 800 m, dojezdová vzdálenost autem: letiště Ruzyně 12 min., metro Zličín 22 min, metro Dejvická 25 min.. Cena k jednání 1.800.000 Kč. Majitelé pozemku bydlí v sousedství, prohlídka je možná po telefonické dohodě kdykoliv. Jste vítáni!

Sale of an attractive building ground in Slaný - Kvíc. It will be a plot separated from current plot No. 17/12 in the neighbourhood of the plot No. 17/14 in the cadastral territory No. 749532 Kvíc. Orientation size of the plot is 1000 sq. meters, reducing or enlarging of the plot is negotiable. According to the Slaný town plan (see the map) the plot can be used as a building plot for private houses. Utilities (water, waste water and electricity lines) are available on the border of the plot. Gas and telefone lines are some 80 m far from the plot, they can be extended, if wanted. The plot is sloping to the south - south-east, there is an terrain edge on the northern side neighbouring with the public road. Surrounding profile of the land protect the plot from western, northern and eastern winds giving thus the plot very comfortable microclimate. The plot is surrounded by greenery in a quiet and safe suburbs of Slaný. Distance to the downtown of Slaný is 20 min. of walk or 3 min. by car. There is the D7 highway entry to Prague in a distance of some 800 m. Driving distances by car: Prague airport 12 min., Prague - Zličín subway station 22 min., Prague - Veleslavín subway station 20 min. Price for negotiation 1.800.000 CZK. Land owners live in neighbourhood, visit of the ground is possible any time upon phone call. Feel wellcome!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198437
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 000
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.