Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyPod Višňovkou, Praha - Krč

Pod Višňovkou, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt 2+kk v přízemí rodinného domu v klidné lokalitě v Praze 4 Krči. Byt má celkovou výměru 50,80 m2. První pokoj je průchozí a je zařízený jako kuchyně s patrem na spaní, druhý pokoj je pojatý jako obývák a pracovna. Součástí bytu je prostorná šatna a koupelna se sprchovým koutem a WC. Vše je kompletně vybavené nábytkem i spotřebiči (sporák, lednička, myčka, pračka). Z oken bytu je výhled do zahrady a dvora. Na zahradě je posezení s grilem a pískoviště pro děti, žije tu velký, ale velice přátelský pejsek. Na dvoře je místo na parkování jednoho osobního auta.

Cena 11 500 Kč měsíčně zahrnuje nájem i veškerou spotřebu elektřiny, plynu, vody i další poplatky (nejsou totiž udělané oddělené měřiče, proto volíme paušál odpovídající průměrné spotřebě). V ceně je i připojení k internetu přes DSL.

Děti ani zvířata nejsou problém. Preferujeme nekuřáky.

Ideálně při podpisu smlouvy požadujeme vratnou kauci ve výši 2 nájmů bez poplatků, tj. 14 000, lze se ale domluvit i na rozložení této částky do několika splátek.

Volné od 16. 3. 2013.

We offer for rent a fully furnished apartment in ground floor of a family house in a quiet locality in Prague 4 Krč. The apartment has a total area of ​​50.80 m2. The first room is furnished with a kitchen unit and a raised bed, the second room is conceived as a living room and a study room. The entrance to the living room is through the kitchen. In addition, there is a spacious dressing room and bathroom with shower and toilet. Everything is fully equipped with furniture and appliances (stove, refrigerator, dishwasher, washing machine). Windows are facing the garden and the courtyard. The garden has a place for barbecue and a sandpit for children. A large but very friendly dog lives outside the house. There is a place to park one car in the courtyard.

The price 11 500 CZK a month includes the rent and all electricity, gas, water, heating and other fees (there aren't any separate meters, so the fee is chosen to correspond to the estimated consumption). The price also includes Internet access via DSL.

We prefere non-smokers.

Ideally, when signing the contract we require a refundable deposit of 2 rents, ie 14 000 CZK.

Available from 16th March 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198762
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha51
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.